Klantbeoordelingen - Citroën Nederland

Verwijzing in seconden

Onze klanten over Nieuwe Citroën Berlingo

Gemiddelde beoordeling

5/5

5 sterren

4

4 sterren

0

3 sterren

0

2 sterren

0

1 ster

0

Aantal resultaten per pagina

Zeer tevreden

★★★★★ ★★★★★

J. J.

Datum van ervaring : 17/07/2019Publicatiedatum :
31/07/2019

Zeer ruime comfortabele auto, Ruime opbergmogelijkheden dmv vele afsluitbare vakjes. Rijd bijzonder plezierig. Zit comfort goed.

0 Anderen vonden deze review behulpzaam Vond u dit review behulpzaam? Bedankt voor uw score Rapporteer misbruik

Rapporteer een beoordeling

Rapporteer een beoordeling met ongepaste of illegale inhoud in strijd met de algemene gebruikersvoorwaarden































* Verplichte velden

Vorige Bevestigen

Een verbeterde auto als de vorige Berlingo!

★★★★★ ★★★★★

G.A. R.

Datum van ervaring : 31/05/2019Publicatiedatum :
10/06/2019

De nieuwe Berlingo heeft een rustige moter, rijdt soepel en heeft een goed zitcomfort.

0 Anderen vonden deze review behulpzaam Vond u dit review behulpzaam? Bedankt voor uw score Rapporteer misbruik

Rapporteer een beoordeling

Rapporteer een beoordeling met ongepaste of illegale inhoud in strijd met de algemene gebruikersvoorwaarden































* Verplichte velden

Vorige Bevestigen

dikke 10

★★★★★ ★★★★★

E. V.

Datum van ervaring : 24/04/2019Publicatiedatum :
27/04/2019

Ik ben heel goed geholpen door Erik Bouma van Visser te Gorinchem Bedankt voor de goede info van onze Berlingo En heb de app ook gedaan van Citroen top he zo kan je ook zien wat je verbruik En waar je auto sta top he Ik geef deze man Erik Bouma dikke 10 omdat hij goed geholpen heb Alleen ging wat verkeerd met betaling dat zal Erik Bouma klaar maken voor ons Met vriendelijke Gr Eddy en Heleen Vink te Gorinchem

1 Anderen vonden deze review behulpzaam Vond u dit review behulpzaam? Bedankt voor uw score Rapporteer misbruik

Rapporteer een beoordeling

Rapporteer een beoordeling met ongepaste of illegale inhoud in strijd met de algemene gebruikersvoorwaarden































* Verplichte velden

Vorige Bevestigen

auto gekocht zonder fysiek voorbeeld in de showroom

★★★★★ ★★★★★

R. N.

Datum van ervaring : 12/03/2019Publicatiedatum :
15/03/2019

Over de auto kan ik zeer kort zijn, geweldig fijn, maar als aandacht puntje , het is toch wel een eerste vereiste dat er in de showroom een voorbeeld aanwezig is van het model, in mijn geval een berlingo.personen auto. ik heb de auto dus aangeschaft op basis van de prospectus. gr ruud noverraz

3 Anderen vonden deze review behulpzaam Vond u dit review behulpzaam? Bedankt voor uw score Rapporteer misbruik

Rapporteer een beoordeling

Rapporteer een beoordeling met ongepaste of illegale inhoud in strijd met de algemene gebruikersvoorwaarden































* Verplichte velden

Vorige Bevestigen
Top