Verwijzing in seconden

Bent u op zoek naar een andere auto? Dan is het verstandig om u goed te oriënteren op de verschillende modellen auto’s. Op deze pagina kunt u kennis maken met de berline-modellen van Citroën. Deze modellen zijn uiterst geschikt voor dagelijkse ritten of uitjes met meerdere personen.

BERLINES VAN CITROËN

Met het assortiment berlines van Citroën rijdt u eersteklas, zowel bij alledaagse ritten als bij lange reizen. Tijdloze silhouetten, ranke lijnen, geraffineerde interieurs, hoogwaardige technologieën en ongekend rijplezier... Ontdek de elegantie en het raffinement van de berlines van Citroën, die ook qua veiligheid en rijplezier bijzonder veel te bieden hebben. Kortom, deze auto's zijn geschikt voor al uw ritten en garanderen dat u comfortabel en uitgerust aankomt.

Wat is een sedan (berline)?

Een berline is een andere naam voor een sedan. Een sedan is een model van een auto met vier portieren en een aparte kofferbak. Het verschil tussen een berline (sedan) en een hatchback is dat je bij de berline de kofferbakruimte niet kan benaderen vanuit de binnenruimte. Bij een hatchback is het wel mogelijk om de kofferbak van binnenuit te bereiken. 

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus is met zijn Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats een uiterst comfortabele hatchback, typerend voor het merk Citroën. De 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitstechnologieën (afhankelijk van de uitvoering), waaronder Active Safety Brake en Driver Attention Alert, zorgen ervoor dat bestuurder en passagiers ontspannen en veilig kunnen reizen. Ontdek het comfort en de geavanceerde technologie van deze uiterst comfortabele sedan zelf!

Top