Doorgaan
Citroën-servicecontracten

CITROËN SERVICES 

Zorgeloos rijden

Met de Citroën verlengde garantieverzekering & servicecontracten op maat profiteert u van deskundig onderhoud én financiële zekerheid. Ontdek de mogelijkheden en laat u vrijblijvend adviseren door de Citroën dealer.

MYCITROËN FREEDRIVE

Met de verlengde garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive kunt u de 2 jaar fabrieksgarantie verlengen tot 3, 4 of 5 jaar. De Citroën Erkend Reparateur verhelpt dan vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen. Bij regulier onderhoud door een Citroën Erkend Reparateur bent u ook verzekerd van 24/7 pechhulpverlening in Nederland. U kunt de verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 2 jaar.

U kunt de MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uitbreiden tot een servicecontract op maat. U kiest zelf welke bouwstenen u wilt opnemen in het servicecontract:

  • Voorgeschreven onderhoud
  • Vervanging van slijtagedelen
  • Een jaarlijkse aircocheck
  • Het Citroën-bandencontract
ONDERHOUD: Kiest u voor deze bouwsteen, dan worden ook de reguliere onderhoudsbeurten gedekt door MyCITROËN FreeDrive. Al het onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door de Citroën Erkend Reparateur.
SLIJTAGEDELEN: U kunt de bouwsteen Onderhoud uitbreiden en ook het vervangen van slijtagedelen onderbrengen in MyCITROËN FreeDrive. Onder de bouwsteen slijtagedelen vallen alle slijtagedelen met uitzondering van de banden.
BANDENCONTRACT: In het bandencontract van MyCITROËN FreeDrive zitten zomerbanden, winterbanden, bandenwissels, de opslag van uw banden, evenals de reguliere vervanging van uw banden. Dit alles voor een vaste, lage prijs.
JAARLIJKSE AIRCOCHECK: Voor een goede werking van de airconditioning is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Met deze bouwsteen van MyCITROËN FreeDrive wordt het aircosysteem jaarlijks uitgebreid gecontroleerd

CITROËN-SERVICECONTRACTEN

NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3
Verlengde garantieverzekering Inclusief Inclusief Inclusief
Citroën Assistance* Inclusief Inclusief Inclusief
Voorgeschreven onderhoud Inclusief Inclusief
Vervanging van slijtagedelen Inclusief
Jaarlijkse aircocheck Optioneel Optioneel Optioneel
Banden Optioneel Optioneel Optioneel
*Citroën Assistance in Nederland (NL-Basis) is alleen inbegrepen indien het regulier onderhoud bij uw Citroën dealer wordt uitgevoerd, conform het geprogrammeerd onderhoud zoals de fabrikant dat voorschrijft.
 
 

SERVICECONTRACT AFSLUITEN

Eenvoudig geregeld

Een myCitroën FreeDrive servicecontract inclusief onderhoud en/of vervanging van slijtagedelen kunt u tot één jaar na aanschaf van uw nieuwe Citroën afsluiten bij uw Citroën-dealer of uw Citroën Erkend Reparateur, maar in ieder geval voor de eerste onderhoudsbeurt. Wanneer u alleen de myCitroën FreeDrive verlengde garantie wilt afsluiten, kan dat tot twee jaar na aanschaf van uw nieuwe Citroën.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER VERLENGDE GARANTIE EN SERVICECONTRACTEN

 

 

IK HEB NOG GEEN VERLENGDE GARANTIE OF SERVICECONTRACT AFGESLOTEN. WAT TE DOEN?

U kunt de verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 2 jaar. Een myCitroën FreeDrive servicecontract inclusief onderhoud en/of vervanging van slijtagedelen kunt u tot één jaar, maar voor de eerste onderhoudsbeurt afsluiten bij uw Citroën dealer of Erkend Reparateur. 

KAN IK MIJN VERLENGDE GARANTIE OF SERVICECONTRACT NOG WIJZIGEN?

Dat kan! U kunt de looptijd en/of het kilometrage van uw contract tot het einde van de looptijd van uw contract wijzigen (binnen de door Citroën bepaalde limieten voor looptijd en kilometrage).
 
De hoogte van uw maandbedrag zal worden herberekend op basis van de oorspronkelijke prijs van uw contract, zonder dat wij een opslag in rekening brengen.

WAT GEBEURT ER ALS IK DE LOOPTIJD OF HET KILOMETRAGE VAN MIJN CONTRACT HEB OVERSCHREDEN?

Uw verlengde garantie of onderhoudscontract loopt af zodra de looptijd ervan is verstreken of het vooraf bepaalde kilometrage is overschreden.

U kunt echter voordat het contract afloopt de looptijd ervan verlengen en/of het kilometrage verruimen.

EN ALS MIJN AUTO GESTOLEN WORDT OF TOTAL LOSS RAAKT?

In dat geval beëindigen wij uw contract per de datum waarop uw auto gestolen is of total loss is geraakt.
 
Als u uw contract in één keer hebt betaald, krijgt u het te veel betaalde vergoed, gerekend vanaf de datum van diefstal of total loss. Als u een contract op abonnementsbasis hebt afgesloten, dan wordt de einddatum van het contract aangepast en hoeft u de toekomstige termijnen vanaf de datum van de diefstal of de total loss niet meer te betalen.

EN ALS IK MIJN AUTO VERKOOP?

De verlengde garantie is overdraagbaar en voor de nieuwe eigenaar zijn gedurende de resterende looptijd van het contract dezelfde voorwaarden van toepassing.

BEREKEN UW TARIEF

Citroën werkt voor de garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive samen met Allianz Global Assistance.