Verwijzing in seconden
 Nouveau Citroën Jumper - Une qualité professionnelle

De nieuwe Jumper, 't beste van Citroën voor de professional

De Citroën Jumper is vernieuwd. De moderne bedrijfswagen biedt de ondernemer nóg meer gebruiksgemak, comfort en veiligheid tegen een gunstige kilometerkostprijs.

Met de komst van de nieuwe Citroën Jumper beschikt Citroën over het meest uitgebreide gamma bestelwagens op de markt. De vier zeer verschillende auto’s (de Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper) voldoen aan de zeer uiteenlopende behoeftes op de markt. De nieuwe Citroën Jumper wordt gekenmerkt door:

Modern en gebruiksvriendelijk design
De neus van de nieuwe Citroën Jumper is dynamisch en robuust door de nieuwe grille, de brede bumpers en de nieuwe koplampen met optionele led-dagrijverlichting. Bij het ontwerp van deze bedrijfswagen is veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en ergonomie. Zo is het dagelijkse in- en uitladen nog makkelijker. De optimale verhouding tussen het laadvolume en de buitenmaten is maatgevend voor het segment:

• De nuttige laadbreedte is "best in class":
    o Tussen de wielkasten (1,42 m)
    o Tussen de zijwanden (1,87 m)
• De nuttige laadlengte behoort tot de top in dit segment.
• De schuifdeuren bieden een opening van 1,25 m.
• De achterdeuren zijn leverbaar met een hoogte tot 2,03 m (de hoogste in het segment).
• De achterdeuren hebben een openingshoek van 270°.

Meer comfort voor de bestuurder
De nieuwe Citroën Jumper heeft een comfortabele cabine. Alles is gericht op het comfort van de bestuurder en de bijrijder. De versnellingspook zit op het dashboard, er is een in hoogte verstelbaar schrijftafeltje en de bestuurdersstoel is uit te rusten met regelbare vering, armleuningen en een verstelbare lendesteun.

De moderne bestelbus is bovendien leverbaar met een 5 inch kleurenscherm, een primeur voor dit segment. Op dit scherm kan ook de informatie van nieuwe functies als navigatie en achteruitrijcamera worden weergegeven. De nieuwe Jumper is verder uit te rusten met de optionele Connecting Box, voorzien van Bluetooth® handsfree  set en usb-aansluiting.

Technologieën voor nog meer veiligheid
Bij de nieuwe Citroën Jumper kunt u ook kiezen voor:
• Intelligent Traction Control met HDC (Hill Descent Control);
• Hill Start Assist;
• Load Adaptive Control detecteert het totale voertuiggewicht en past de regeling van het ESP hierop aan;
• Programmeerbare cruise control met snelheidsbegrenzer;
• Lane Departure Warning System;
• Bandenspanningscontrolesysteem.

Alle uitvoeringen van de nieuwe Jumper zijn standaard voorzien van ESP.
 
Gunstige kilometerkostprijs
De nieuwe Citroën Jumper heeft een gunstige kilometerkostprijs. Het verbruik ligt bij sommige versies zelfs 15% lager dan de vorige generatie. Ook het Stop & Startsysteem op de e-HDi 130 en e-HDi 150 motoren zorgt voor een daling van het verbruik met 0,5 liter per 100 gereden kilometers in de stad.

Optimale betrouwbaarheid
De nieuwe Citroën Jumper is uitzonderlijk betrouwbaar in het dagelijkse gebruik. Dit dankzij een uitgebreide testfase, waarbij technici maar liefst 4 miljoen testkilometers hebben gereden. Ook zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd om de kwaliteit op een nog hoger peil te brengen.

Top