Verwijzing in seconden
80x80_Picto_Serenité_Scan_MyC.jpg

Meer gemak

Scan het onderdeel en vind in één klik precies de informatie die u zoekt. Dankzij Scan MyCitroën gaat er geen tijd meer verloren door het zoeken naar een bladzijde of een onderwerp in de index.

80x80_Picto_Facilite_Scan_MyC.jpg

Gebruiksvriendelijker

Het navigeren met de app gaat uiterst intuïtief. De app onthoudt de onderdelen die u al een keer hebt gescand en geeft hier een overzicht van. U hebt ook direct toegang tot de uitleg van de controle- en waarschuwingslampjes (koplampen, richtingaanwijzers, mistlampen, enz.) zodat u in één oogopslag de informatie op uw dashboard kunt ontcijferen.

Functionaliteiten

1500x500_Grand visuel

SCANNER

Richt de camera van uw smartphone op het gedeelte van uw auto waar u meer informatie over zoekt en selecteer het onderdeel. De app herkent automatisch het weergegeven onderdeel: elk onderdeel dat in het originele instructieboekje van uw auto wordt beschreven, kunt met Scan MyCitroën scannen.

GEÏLLUSTREERDE INHOUDSOPGAVE

Als u de "Scan"-functionaliteit niet wilt gebruiken, kunt u ook handmatig scrollen door een geïllustreerde inhoudsopgave waarmee u snel toegang krijgt tot de door u gezochte informatie.

VERKLIKKERLAMPJES

Het menu van de Scan MyCitroën-app bevat een snelkoppeling naar de uitleg van de verklikkerlampjes van uw Citroën. In deze rubriek vindt u een afbeelding elk verklikkerlampje, de betekenis ervan en, voor sommige lampjes, adviezen over wat u moet doen als het lampje gaat branden.

Top