Verwijzing in seconden

Bent u op zoek naar een compacte, kleine auto? Lees hier alles over de kleine auto's van Citroën en ontdek welk model het best bij u past.

CITROËN'S COMPACTE AUTO'S

Compacte Citroën C3 en natuurlijk Nieuwe Citroën C4 Cactus: dat zijn de compacte auto's van Citroën. Modellen die zich met hun compacte afmetingen in elke omgeving thuis voelen, zonder in te boeten aan comfort, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, met deze compacte auto's geniet u zorgeloos van de ruimte om u heen.

Kleine auto's: makkelijk te parkeren en zuinig in gebruik

Een compacte auto heeft veel voordelen ten opzichte van andere auto modellen (zoals SUV's en stationwagons). Zo zijn kleine auto's vaak lichter (in gewicht), waardoor ze zuiniger zijn in gebruik. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Ook is het makkelijker om een parkeerplek te vinden als uw auto niet zo groot is. Vooral in de stad is dat een groot voordeel. Genoeg redenen dus om een kleine auto te kopen. Wilt u weten welke kleine auto's Citroën biedt? Lees dan verder.

voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg

CITROËN C3

Bent u zoek naar een moderne compacte auto? Maak dan kennis met de Citroën C3, die zich in het hectische stadsverkeer als een vis in het water voelt! Met zijn frisse design, expressieve vormen, rijke uitrusting en hoogwaardige rijhulpsystemen is de Citroën C3 de ideale nieuwe auto voor uw dagelijkse ritten door de stad.

Nieuwe Citroën C4 Cactus

De Nieuwe Citroën C4 Cactus kenmerkt zich door zijn kenmerkende stijl, comfort en dagelijkse gebruiksgemak, een ideale compacte auto voor in de stad! De Nieuwe Citroën C4 Cactus biedt met zijn Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), Advanced Comfort Seats en talrijke handige en slimme opbergmogelijkheden het comfort dat u van Citroën mag verwachten. De Nieuwe Citroën C4 Cactus is een ideale compacte auto waarin u onder alle omstandigheden van het rijden kunt genieten!
597x400_New_C4_Cactus_Bleu_3_4_AV_Face_Quai.263694.5
Top