Verwijzing in seconden

DE CROSSOVER AUTO'S VAN CITROËN

De crossover modellen van Citroën laten iedereen omkijken. De auto's hebben een uniek design, zonder daarbij de essentie van gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Een crossover is de perfecte combinatie van het hoogwaardige comfort en de robuustheid van een SUV en de styling en elegantie van een berline. Welkom in de wereld van de crossover van Citroën.

CROSSOVER VS SUV

Vaak worden de termen "Crossover" en "SUV" door elkaar heen gebruikt. Het verschil zit echter vooral in de carrosserie. Een SUV (Sports Utility Vehicle) is een auto die vaak de carrosserie van een terreinwagen combineert met luxe en comfort. Het voordeel van een SUV is dan ook dat deze de kracht van een terreinwagen zal behouden. Zo heeft u dus de ideale combinatie tussen kracht, comfort en stijl. Een crossover is vaak een model wat al bestaat maar wordt verhoogd. Niet alleen het verhogen van de rijhoogte maakt dit model tot een crossover, er wordt namelijk ook extra bescherming aangebracht. Ook hierdoor komt het karakter van een terreinwagen weer terug naar de crossover. Een crossover is dus geschikt voor zowel verharde als onverharde wegen. De Nieuwe Citroën C4 Cactus beschikt daarnaast over nieuwe, slankere Airbumps aan de onderzijde van de portieren en de robuuste wielkastbeschermers, die met name in de stad de carrosserie optimaal beschermen. daarnaast ook over Airbumps, die de auto kan beschermen tegen kleine beschadigingen. Zo blijft het robuuste karakter van uw crossover SUV onbeschadigd.

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus is een compacte auto met het karakter van een SUV, die op maat gemaakt is voor gebruik in de stad. Met zijn avontuurlijke uiterlijk kan hij zowel op verharde als op onverharde wegen elke situatie aan. Vooral in de stad komen de nieuwe, slankere Airbumps® goed van pas, die de carrosserie beschermen tegen kleine beschadigingen. Het resultaat? Een onbeschadigde carrosserie na een klein ongelukje met parkeren. De Nieuwe Citroën C4 Cactus onderscheidt zich met name op het gebied van comfort. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), waarmee het vliegend tapijt-effect bereikbaar wordt voor een groter publiek. Het is ook de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Een comfortabele compacte auto met een sportief karakter! Deze SUV is ook verkrijgbaar met Private Lease.
Top