Verwijzing in seconden

De Citroën DS 3 wordt de DS 3

EEN PRACHTIGE FAMILIEGESCHIEDENIS

Een unieke band tussen Citroën en DS

 

De Citroën DS 3 was in 2010 het eerste model in de DS-lijn van het merk met de double chevron. Als productieversie van de concept car DS Inside uit 2009 was de Citroën DS 3 de voorloper van de in 2016 geïntroduceerde nieuwe DS 3.

De in 2009 onthulde concept car DS Inside is op enkele details na identiek aan de Citroën DS 3 die enkele maanden later verscheen.

Deze sportieve premium stadsauto is het resultaat van de passie voor originaliteit van de product- en designteams van Citroën. Deze concept car die van zijn ontwerpers de bijnaam Diabolo kreeg, markeerde vooral ook de terugkeer van de "spirit of avant-garde" van DS.

Citroen-DS-3DS-3.34068.jpg

AVANT-GARDE, SINDS JAAR EN DAG HET MOTTO VAN DS

Citroën DS 3 of DS 3, Citroën DS 3 Cabrio of DS 3 Cabrio... het design van deze 2 carrosserievarianten is uniek

Citroen-DS-3-CabrioDS-3-Cabrio.34073.200.jpg

De Citroën DS 3 en DS 3 Cabrio hadden een trapeziumvormige grille met de kenmerkende double chevron van het merk, terwijl op de achterklep het Citroën-logo was aangebracht.

Citroen-DS-3DS-3.34074.201.jpg

De stijlvolle DS Wings-grille en de hypnotische blik van de DS LED Vision-koplampen doen hun intrede: De Nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio zijn de ultieme stadsauto's van het merk DS. 

De Nieuwe DS 3 en DS 3 CABRIO: DE WAARDIGE ERFGENAMEN VAN DE CITROËN DS 3 EN CITROËN DS 3 CABRIO

Gedistingeerd, met personalisatie in hun DNA

De met hun nieuwe kleuren en hoogwaardige materialen uiterst modieuze Nieuwe DS 3 en DS 3 CABRIO onderscheiden zich op geraffineerde wijze van de concurrentie door bijvoorbeeld de exclusieve stoelen met lederen bekleding met horlogebandmotief.
De Nieuwe DS 3 en DS 3 CABRIO hebben stijl.

Citroen-DS-3DS-3.34071.jpg

Een hightech creatie

DS biedt meer dan ooit een hightech rijervaring

Citroen-DS-3DS-3.34069.jpg

De Nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio zijn voorzien van de Mirror Screen-functie, een connectiviteitsoplossing die werkt met zowel Apple CarPlay™ als MirrorLink®. Een slimmere, veiligere en speelsere manier om gebruik te maken van de compatibele apps van uw smartphone.   

DYNAMIC TOCOMFORT

Stadsauto's die zich ook buiten de stad als een vis in het water voelen.

De Nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio zijn leverbaar met de automatische transmissie EAT6 van de nieuwe generatie in combinatie met de PureTech 110-motor, maar u kunt ook kiezen voor de krachtige driecilinder PureTech 130-turbomotor of de uiterst sportieve PERFORMANCE met een vermogen van 208 pk.

Citroen-DS-3DS-3.34067.167.jpg
Top