Verwijzing in seconden

Citroën Dealer deals

Banner_1250x400_Citroën_v3

.

MAAK UW AUTO VAKANTIE KLAAR!

Kom in de maanden mei, juni of juli langs bij uw dealer en ontvang tot 25% korting op interessante artikelen. Meer weten? Vraag uw dealer om meer informatie. 

TREKHAAK -25%
Als u van plan bent om uw aanhanger of caravan mee te nemen is het verstandig de juiste trekhaak op uw auto te laten monteren. Uw dealer adviseert u graag welke er op uw auto past. Onze trekhaken zijn ook geschikt voor fietsendragers. 

ALLESDRAGER -25%
De praktische allesdragers van Citroën zijn zo ontworpen dat u veilig dakkoffers, fietsendragers en skidragers kunt gebruiken. Vraag uw dealer welke er op uw Citroën past. 

DAKKOFFER -25%
De dakkoffers geven u de vrijheid om mee te nemen wat u maar wilt. Ze zijn eenvoudig te hanteren, te installeren en op te bergen, en dus de ideale partner voor wie houdt van reizen. Trek eropuit met een mooie korting. 

Inzetbak bagageruimte -25%
Thermogevormde kunststof bak met exact dezelfde afmetingen als de bagageruimte en anti-slip coating. Zeer effectieve bescherming van de mat van de bagageruimte bij het vervoeren van voorwerpen die de mat kunnen beschadigen of vervuilen. Koop nu met 25% korting.

ZONNESCHERMEN -10%
Verhoog het comfort van uw passagiers met zonneschermen. Ze sluiten perfect aan op de vorm van de ruiten, voorkomen verblinding en houden het interieur koeler.

 

GOED ONDERHOUDEN AUTO’S ZIJN COMFORTABELER EN GEZONDER:

ADEM FRISSE LUCHT IN
Geniet van schonere en gezondere lucht in uw auto met de anti-allergenen filters speciaal ontworpen voor uw Citroën. Deze houdt alle bacteriën en allergenen tegen en minimaal 94% van de fijnstofdeeltjes kleiner dan 1 micrometer. 

LAAT UW AIRCO PROFESSIONEEL REINIGEN
Het aircosysteem Airco well® zorgt voor gezonde lucht in de auto. Blijf gezond en laat uw aircosysteem minstens een keer per jaar controleren en reinigen. Vraag uw dealer om meer informatie.

Bij TOTAL MOTOR OLIE gratis RUITENSPROEIERVLOEISTOF:
Het is belangrijk om geregeld de olie en uw ruitensproeiervloeistof bij te vullen. Daarom krijgt u bij aankoop van een 1 liter bidon TOTAL-olie een 500ml gratis ruitensproeiervloeistof cadeau. Vraag uw dealer welke TOTAL-motorolie het beste bij uw auto past.  

Set reservelampen
Met een goede set reservelampen en zekeringen in uw auto rijdt u niet alleen een stuk geruster, maar ook veiliger. In Nederland niet verplicht, over de grens wel.

Top