Verwijzing in seconden

GEZINSAUTO'S

Bent u uitgekeken op uw huidige auto en bent u op zoek naar een ruime gezinsauto voor al uw dagelijkse ritten? Of zoekt u een betrouwbare en zuinige gezinsauto voor lange vakantieritten? Maak dan kennis met het brede scala aan gezinsauto's van Citroën. Met stationwagens, MPV's, compacte auto's, combi's, 6 persoons auto's, 7 persoons auto's en 8 persoons auto’s is er voldoende keuze.

Er is ruimte voor het hele gezin bij Citroën!

Citroën C4 SpaceTourer

Citroën C4 SpaceTourer

Citroën C4 Picasso wordt Citroën C4 SpaceTourer. Nieuwe naam, zelfde kwaliteit.

Dankzij zijn buitengewone veelzijdigheid en alle apparatuur die is ontworpen voor kinderen en volwassenen is het een ideale familie auto !


Citroën Grand C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4 Picasso wordt Citroën Grand C4 SpaceTourer. Nieuwe naam, zelfde kwaliteit.

Deze Minivan met max. 7 zitplaatsen voldoet aan alle behoeften om een grote familie te kunnen voorzien van een comfortabele autorit. De grote lichtinval van het glazen dak geeft het interieur een ruim gevoel. Meer ruimte nodig? Upgrade van 5 naar 7 stoelen of kies een grotere kofferruimte en pas uw auto aan op uw gezin!


Citroën Grand C4 SpaceTourer
Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

Een pionier in LUDOSPACE sinds 1996, Citroën Berlingo behoudt alle voordelen van zijn voorgangers en biedt een innovatieve en gewaagde respons op het gebied van ontwerp, modulariteit en bruikbaarheid.

Bewoonbaar, comfortabel en klantgericht, Citroën Berlingo onderscheidt zich door tal van voordelen: een vrije ruimte, uitzonderlijke modulariteit met 3 individuele plaatsen, een neerplakbare achterbank, veel opbergruimte middels de nieuwe generatie multifunctionele Modutop®. Citroën Berlingo is dan ook een perfecte gezinsauto!


Citroën Jumpy Combi

Trekt u er graag op uit met de hele familie? Vervoert u ieder weekend het sportteam van uw kinderen? Of rijdt u simpelweg graag een minibus met een surplus aan ruimte en comfort? Dan is Citroën Jumpy Combi een zeer geschikte optie.

Deze minibus is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden. Met de uitzonderlijke modulariteit past Citroën Jumpy Combi zich aan aan al uw wensen en al uw toepassingen.


Citroën Jumpy Combi
Top