Verwijzing in seconden

AUTO'S VOOR HET HELE GEZIN

Bent u op zoek naar gezinsauto? Ontdek hier welk model het best bij u past.

 

De nieuwe Citroën C3, Citroën C4 Cactus en de nieuwe Citroën C4: modellen die zich met hun compacte afmetingen in elke omgeving thuis voelen, zonder in te boeten aan comfort, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, met deze auto's geniet u zorgeloos van de ruimte om u heen.

 

 

De Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken. De Nieuwe Citroën C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen.

Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4 combineert het elegante, vloeiende en dynamische design van een compacte hatchback met de kracht en het karakter van een SUV. De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Citroën C4
Top