Verwijzing in seconden

Bent u uitgekeken op uw huidige auto en bent u op zoek naar een ruime gezinsauto voor al uw dagelijkse ritten? Of zoekt u een betrouwbare en zuinige gezinsauto voor lange vakantieritten? Maak dan kennis met het brede scala aan gezinsauto's van Citroën. Met stationwagens, MPV's, compacte auto's, combi's, 6 persoons auto's, 7 persoons auto's en 8 persoons auto’s is er voldoende keuze. 

Ontdek de ruime en zuinige gezinsauto's van Citroën

Met een groot gezin, of als er een uitbreiding van het gezin op komst is, ontkom je haast niet aan een ruime familie auto. Met de komst van Citröen C4 SpaceTourer, Citroën Jumper Combi en Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt Citroen je ruime keuze.

De voordelen van Citroën's gezinsauto's

Het kiezen voor een ideale gezinsauto heeft veel voordelen. Zo kunt u met het hele gezin op pad terwijl u niet hoeft in te leveren op comfort en ruimte. Daarnaast past de ruime opstelling van het interieur perfect bij de flexibiliteit van een groot gezin. Doordat u de stoelen naar wens kunt wegklappen is de auto geschikt voor elk moment, ook als de kinderwagen mee moet of als u op vakantie gaat. En ondanks dat deze auto’s groter en zwaarder zijn dan compacte modellen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verbruik. De grote gezinsauto's van Citroën scoren met de PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren bijzonder goed op het gebied van zuinig brandstofverbruik.

Citroën Jumpy Combi / SpaceTourer

Citroën Jumpy Combi / SpaceTourer

Trekt u er graag op uit met de hele familie? Vervoert u ieder weekend het sportteam van uw kinderen? Of rijdt u simpelweg graag een minibus met een surplus aan ruimte en comfort? Dan is Citroën Jumpy Combi (ook wel SpaceTourer genoemd) een zeer geschikte optie. Deze minibus is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

Citroën Jumper Combi

Wilt u een nieuw auto kopen, dan denkt u wellicht niet direct aan een personenbus. Maar met Citroën Jumper Combi wordt een eenvoudig ritje een plezierige reis met het hele gezin dankzij de vele pluspunten: tot 9 flexibele zitplaatsen geheel naar uw wensen in te richten, een toonaangevend ontwerp in de markt van het personenvervoer, zuinig in het gebruik, met zeer degelijke veiligheidsvoorzieningen en buitengewoon comfortabel... Ontdek de kracht en het comfort van deze grote gezinsauto van Citroën.
Citroën Jumper Combi
Top