Doorgaan


Stel uw Citroën C3 Origin samen

Bent u geïnteresseerd in de Citroën C3 Origin? Kijk met behulp van de configurator van Citroën hoe uw toekomstige stadsauto eruit kan zien! Stel uw Citroën C3 Origin volledig naar eigen smaak samen door het uitrustingsniveau, de opties, de motoruitvoering en de kleur te kiezen.

Beschikbare versies van de Citroën C3 Origin

Uw Citroën C3 Origin is leverbaar in de volgende uitrustingsniveaus: Live, Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack. Elke uitvoering beschikt over zijn eigen standaarduitrusting en opties om nog beter op uw wensen aan te sluiten. Als u een origineel accent aan uw Citroën C3 Origin wilt geven, kunt u kiezen voor een van de 2 beschikbare speciale series: Saint James en C-Series.

Keuze van de motoruitvoering

Voor wat betreft de motor hebt u bij de Citroën C3 Origin de keuze uit twee benzinemotoren (PureTech 83 en PureTech 110) en een dieselmotor (BlueHDi 100). Afhankelijk van de gekozen uitvoering en motor kan uw auto worden geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak of de automatische transmissie EAT6. Deze transmissie schakelt soepel en biedt een optimaal rijcomfort.

Interieur- en exterieurdesign

Voor wat betreft het uiterlijk van uw auto kunt u onder andere kiezen uit een groot aantal carrosserie- en dakkleuren en verschillende soorten velgen. En natuurlijk voor een van de Color Packs waarbij de sierlijsten rondom de mistlampen en de inzetstukken op de Airbumps in een onderscheidende kleur worden gespoten. Voor het interieur van uw Citroën C3 Origin kunt u kiezen uit verschillende ambiances om de binnenzijde van uw auto aan uw smaak aan te passen.

Afmetingen van de Citroën C3 Origin

Met een lengte van 3996 mm, een breedte van 1749 mm en een hoogte van 1474 mm voelt de Citroën C3 Origin zich zowel binnen als buiten de stad als een vis in het water. Ondanks de compacte buitenmaten hebben alle uitvoeringen van de Citroën C3 Origin een 300 liter grote bagageruimte.

Beschikbare uitrusting

Afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau kunt u voor nog meer comfort en veiligheid een scala aan opties kiezen: achteruitrijcamera, parkeerhulp, keyless start en nog veel meer.