Verwijzing in seconden
.

Citroën Bandenservice

Altijd de juiste banden voor uw Citroën

bandenpagina

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden en All-season banden zijn ook weer anders. Bovendien is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw Citroën.  

EUROREPAR Reliance

Een nieuw en uniek bandenmerk, verkrijgbaar bij Citroën

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Citroën Erkend Reparateur nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de beschikbaarheid en prijzen voor uw auto en uw budget.

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

 

Forfait pneumatiques Kwaliteit/Prijs Forfait pneumatiques Veiligheid
Forfait pneumatiques Levensduur Forfait pneumatiques Grip op een nat wegdek
Forfait pneumatiques Brandstofverbruik Forfait pneumatiques Geluidcomfort
650501.00.020 Visual Eurorepar Reliance_V03

Zomer- winter- of All-season banden

Een all-season band is een combinatie van zomer -en winterbanden in één. Deze banden worden ook wel all-weather of 4-seizoenenband genoemd. Dit gaat in de zomer ten koste van de slijtage, maar geven wel extra grip op nat wegdek. Bij winterse temperaturen verliest de all-season band geen grip, wat bij een zomerband wel het geval is. All-season is eigenlijk geen alternatief voor winterbanden maar een aanvulling op een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door voor als u geen winterbanden nodig hebt. De prestaties van winterbanden zijn in winterse omstandigheden duidelijk beter dan die van all season banden. En het wisselen van banden gedurende de seizoenen is niet meer nodig.

Wat kost een band, en wat kost montage en balanceren?

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. De dealer adviseert u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl?

Daarbij krijgt u altijd vooraf te horen wat de kosten zijn voor montage en balanceren, dus geen onverwachtse kosten achteraf. En zeker zo belangrijk, met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Top