Verwijzing in seconden

CITROËN, 100 JAAR DURF EN INNOVATIE

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Origins. Deze exclusieve uitvoering is er op basis van 5 modellen van het gamma: C1, C3, Compacte C3 Aircross SUV, C4 Cactus en Grand C4 SpaceTourer.

Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf en worden in de loop van het eerste halfjaar van 2019 leverbaar.

100 JAAR COMFORT

UNIEKE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN

Elk model is leverbaar in drie chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: wit, zwart en grijs. De 6 Origins-uitvoeringen zijn direct herkenbaar aan hun bronskleurige grafische elementen.
Stickers op de buitenspiegelkappen

Stickers op de buitenspiegelkappen

Sticker op de voorportieren

Sticker op de voorportieren 

Striping op de achterstijlen

Striping op de achterstijlen

Speciale bestickering van het dak

Speciale bestickering van het dak

Sticker op de achterklep

Sticker op de achterklep

Kleuraccent op de Airbumps®

Kleuraccent op de Airbumps®

Kleuraccent op de naafdoppen

Kleuraccent op de naafdoppen

Omlijsting van de koplampen of mistlampen

Omlijsting van de koplampen of mistlampen

SPECIFIEKE INTERIEURAMBIANCE ORIGINS

De interieurambiance onderscheidt zich door een gevlamd grijze stoelbekleding met goudkleurige sierstiksels en "Origins"-badge (C3, Compacte C3 Aircross SUV en C4 Cactus), een met kunstleder Mistral met goudkleurige sierstiksels bekleed dashboardpaneel (C3) en speciale matten voor- en achterin.
Interieurambiance

KNIPOOG NAAR HET VERLEDEN

Met de Collector's Edition "Origins" viert Citroën een eeuw durf en innovatie met een eerbetoon aan de grote successen en mijlpalen van zijn historie, van 1919 tot heden.

Elk model van de Collector's Edition is gekoppeld aan een legendarisch model van Citroën waarmee het een belangrijke eigenschap gemeen heeft: de wendbaarheid, de personalisatiemogelijkheden, het comfort, het avontuur, de grote kofferbak of het gebruik als gezinsauto.

CITROËN C1 ORIGINS EN 2CV

100 JAAR WENDBAARHEID

< class="optiontitle"> VisuelPaysage01_C1_Origins_625x300
< class="parttitle">CITROËN C1 <>Citroën C1 is geïnspireerd op de levensstijl van zijn gebruikers en maakt hen het leven elke dag weer gemakkelijk. Praktisch als hij is voelt hij zich in de stad als een vis in het water, dankzij zijn compacte formaat en wendbare karakter.
< class="optiontitle"> VisuelPaysage02_2 CV_625x300
< class="parttitle">La 2 CV <>De "Toute Petite Voiture" waarmee "een mand eieren over een veld gereden kon worden zonder ook maar één ei te breken". Dat was in 1936 het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de 2CV die in 1948 in zijn definitieve vorm werd gepresenteerd.

CITROËN C3 ORIGINS EN TRACTION AVANT

100 JAAR PERSONALISATIE

< class="optiontitle"> VisuelPaysage03_C3_Origins_625x300
< class="parttitle">CITROËN C3 <>Veelzijdige Citroën C3 onderscheidt zich door zijn unieke carrosserievorm, zijn compromisloze comfort en nuttige technologieën. Zijn personaliseringsmogelijkheden maken hem nog aantrekkelijker.
< class="optiontitle"> VisuelPaysage04_Traction_625x300
< class="parttitle">La Traction Avant <>Al in de jaren 30 was het bij de Traction Avant mogelijk om de "Pilote"-wielen in het rood, geel of groen te bestellen.

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS EN GS

100 JAAR COMFORT

< class="optiontitle"> VisuelPaysage05_C4 Cactus_Origins_625x300
< class="parttitle">Citroën C4 Cactus <>C4 Cactus maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats.
< class="optiontitle"> VisuelPaysage06_GS_06_625x300
< class="parttitle">DE GS <>Citroën GS was in zijn tijd toonaangevend op het gebied van comfort. Hij maakte hydropneumatische vering bereikbaar voor een groter publiek.

COMPACTE CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS EN AUTOCHENILLE

100 JAAR AVONTUUR

< class="optiontitle"> VisuelPaysage07_C3 Aircross_Origins_625x300
< class="parttitle">COMPACTE CITROËN C3 AIRCROSS SUV <>Compacte SUV C3 Aircross heeft een stoer en verfrissend SUV-karakter en biedt unieke mogelijkheden om eropuit te trekken dankzij de Grip Control, een systeem dat onder alle omstandigheden voor een optimale tractie zorgt.
< class="optiontitle"> VisuelPaysage08_Autochenille_625x300
< class="parttitle">DE AUTOCHENILLE <>Het avontuurlijke karakter van Compacte C3 Aircross SUV zit in het DNA van Citroën. In 1922 was de Autochenille (halfrupsvoertuig) Citroën B2 type K1, bijgenaamd Scarabée d'Or, het eerste gemotoriseerde voertuig in de geschiedenis dat de Sahara overstak.

GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS EN C4F

100 JAAR REIZEN MET HET GEZIN

< class="optiontitle"> VisuelPaysage09_C4 Spacetourer_Origins_625x300
< class="parttitle">GRAND C4 SPACETOURER <>Met zijn flexibele gebruiksmogelijkheden biedt Citroën Grand C4 SpaceTourer 5 tot 7 inzittenden de mogelijkheid om er ongekend comfortabel op uit te trekken.
< class="optiontitle"> VisuelPaysage10_C4 F_625x300
< class="parttitle">C4 F <>Citroën C4 F viel eind jaren 20 al op door zijn praktische gebruiksmogelijkheden. Deze gezinsauto bij uitstek had vijf zitplaatsen en was voorzien van een uitneembare achterbank en een in twee delen te openen achterklep.
Citroën Origins

CITROËN ORIGINS

HET INTERACTIEVE MUSEUM VAN HET MERK

Bent u klaar voor een reis door de tijd?

Met Citroën Origins kunt u het exterieur en interieur van meer dan 50 iconische Citroën-modellen over 360° bekijken. Modellen die van Citroën een legendarisch merk hebben gemaakt. Van historische auto's zoals de Citroën Type A tot de modellen die heden ten dage de kracht van het merk zijn, inclusief diverse wedstrijdauto's en concept cars. U maakt kennis met alle mythische auto's die de geschiedenis van Citroën hebben geschreven en ons een blik gunnen op de toekomst van het merk.

Top