Verwijzing in seconden

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR'S EDITION

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk lanceert Citroën de Collector's Edition "Origins", verwijzend naar het rijke automobiele erfgoed van Citroën. Citroën viert deze link tussen het verleden en het heden met een unieke uitvoering van Citroën C3 Aircross SUV.

Compacte C3 Aircross SUV heeft een stoer en verfrissend SUV-karakter en biedt unieke mogelijkheden om eropuit te trekken. Zowel in de stad als daarbuiten rijdt hij bijzonder prettig. Bovendien kan hij ook op minder begaanbaar terrein uitstekend uit de voeten dankzij de Grip Control® met Hill Descent Assist. Dankzij zijn slimme ontwerp biedt Compacte Citroën C3 Aircross SUV een ruim en bijzonder flexibel in te delen interieur en een grote bagageruimte, waarmee hij toonaangevend is in het segment van compacte SUV's.

De Collector's Edition Origins is een chique en exclusieve speciale uitvoering ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het merk, die subtiel verwijst naar het verleden en nieuwe personalisatiemogelijkheden biedt.

De introductie van onze jubileum modellen vieren we natuurlijk met een mooie actie! Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins van € 2.500 jubileum voordeel. Dit jubileum voordeel bestaat uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 1.000 bonus.

 

100 JAAR AVONTUUR

Het avontuurlijke karakter van Compacte C3 Aircross SUV zit in het DNA van Citroën. In 1922 was de Autochenille (halfrupsvoertuig) Citroën B2 type K1, bijgenaamd de Scarabée d'Or, één van de eerste vijf gemotoriseerde voertuigen in de geschiedenis die de Sahara overstaken, een afstand van 3500 km. Door deze baanbrekende expeditie te organiseren liet André Citroën de wereld zien hoe betrouwbaar de auto's van zijn merk waren.

Dit huzarenstukje vond navolging in de beroemde tochten Croisière Noire en Croisière Jaune die in 1924 en 1931 met Citroëns werden gemaakt.

1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2
1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2

DESIGN

UNIEKE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN

Aan de buitenzijde onderscheidt deze compacte SUV zich door bronskleurige grafische elementen in de stijl van een tandwieloverbrenging met de "double chevrons". De mistlampen vóór zijn voorzien van de kleuraccenten van het speciale bronskleurige Color Pack en de extra getinte achterste zijruiten en achterruit harmoniëren perfect met de 16 inch lichtmetalen velgen Matrix Black.

De Collector's Edition Citroën C3 Aircross SUV Origins is leverbaar in de kleuren Natural White, Misty Grey, Cosmic Silver en Ink Black en in verschillende tweekleurencombinaties met een dak in de kleur Ink Black.

Citroën C3 Aircross SUV Origins Collector's Edition
C3 Aircross SUV Origins: speciale striping

De kappen van de elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn voorzien van een speciale striping en op de voorportieren is een speciale badge "Origins since 1919" aangebracht.

C3 Aircross SUV Origins: modelnaam op achterklep

De modelnaam op de achterklep wordt geaccentueerd in de Origins-kleuren.

Citroën C3 Aircross SUV: comfort en gebruiksgemak

COMFORT

Compacte Citroën C3 Aircross SUV is in zijn segment toonaangevend op het gebied van comfort en gebruiksgemak. De Collector's Edition Origins voegt daar een interieur met een speciale ambiance aan toe. Het interieur is speciaal uitgevoerd met gevlamd grijze stoelbekleding met goudkleurige sierstiksels en een "Origins"-badge en speciale matten voor- en achterin.


TECHNOLOGIEËN

Citroën C3 Aircross SUV Origins: technologieën

Om uw veiligheid en comfort nog verder te verbeteren beschikt Citroën C3 Aircross SUV over de nieuwste technologieën. Daarnaast heeft deze Collector's Edition een extra rijke standaarduitrusting met onder meer automatische verlichting, automatische airconditioning, Citroën Connect Nav DAB+, draadloze telefoonlader en Mirror Screen, waarmee u de apps van uw smartphone via het 7 inch touchscreen van de auto kunt gebruiken.

Citroën C3 Aircross SUV Origins: motoren

MOTOREN

4 EFFICIËNTE MOTOREN

De Collector's Edition Citroën C3 Aircross SUV Origins is leverbaar met PureTech-benzine- en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie.


Automatische transmissie EAT6

Voor nog meer rijplezier zijn de PureTech 110 S&S benzinemotor en de BlueHDi 120 S&S dieselmotor ook leverbaar in combinatie met de automatische transmissie EAT6.


Citroën C3 Aircross SUV Origins: automatische transmissie EAT6
Top