Verwijzing in seconden

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR'S EDITION

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk lanceert Citroën de Collector's Edition "Origins", verwijzend naar het rijke automobiele erfgoed van Citroën.

Citroën viert deze link tussen het verleden en het heden met een unieke uitvoering van Citroën C3.

 

De veelzijdige, aan elke persoonlijke wens aan te passen Citroën C3 onderscheidt zich door zijn unieke carrosserievorm, zijn compromisloze comfort en nuttige technologieën.

De Collector's Edition Citroën C3 Origins voegt daar een karaktervolle, subtiele en elegante speciale uitvoering aan toe.

De introductie van onze jubileum modellen vieren we natuurlijk met een mooie actie! Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Origins van € 2.500 jubileum voordeel.

 

Actievoorwaarden

100 JAAR PERSONALISATIE

Al in de jaren 30 was het bij de Traction Avant mogelijk om de "Pilote"-wielen in het rood, geel of groen te bestellen.

Later was het de Ami 6 waarvan de beroemde bekleding met bladmotief in de kleur Noisette, Bleu, Rouge of Vert Olive kon worden geleverd. Daarnaast heeft Citroën een rijke geschiedenis van exclusieve speciale series zoals de 2CV Spot (oranje met witte vlakken en strepen) en de nostalgische, in twee kleuren uitgevoerde 2CV Charleston (rood, geel of grijs met zwart).

C3-Origins-DaD-Traction-AV
C3-Origins-DaD-Traction-AV

DESIGN

DE COMPACTE AUTO DIE BIJ U PAST

Aan de buitenzijde onderscheidt deze Collector's Edition zich door bronskleurige grafische elementen in de stijl van een tandwieloverbrenging beter bekend als de “double chevrons". Rondom de mistlampen vóór en op de Airbumps® zijn kleuraccenten van het speciale bronskleurige Color Pack aangebracht. Aan de achterzijde is het C3-embleem op de achterklep geaccentueerd in de Origins-kleuren. De extra getinte zijruiten en achterruit en de 17 inch lichtmetalen velgen Cross Black geven het stijlvolle uiterlijk van deze Collector's Edition extra cachet. De badge "Origins since 1919" op de voorportieren maakt het plaatje compleet.

De Collector's Edition Citroën C3 Origins is leverbaar in de chique en ingetogen kleuren Polar White, Steel Grey, Platinium Grey en Perla Nera Black en in verschillende tweekleurencombinaties met een zwart dak.

Citroën C3 Origins Collector's Edition
Citroën C3 Origins: subtiele en elegante bronskleurige grafische elementen

Citroën C3 Origins onderscheidt zich met subtiele en elegante bronskleurige grafische elementen, zoals op de buitenspiegelkappen en de Airbumps®.

Citroën C3 Origins: achterspoiler

Ook de achterspoiler wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd met een bronskleurige striping.

Citroën C3 Origins: Origins-thema

Het middelste gedeelte van het dak is voorzien van een decoratie in het Origins-thema, die het innovatieve karakter en de sterke persoonlijkheid van Citroën C3 benadrukt.

Citroën C3 Origins: interieur

COMFORT

Citroën C3 Origins biedt met zijn moderne en uitnodigende interieur zijn inzittenden een oase van rust. De stoelen zijn ruim bemeten, wat een belangrijke factor is voor het comfort en welzijn van de inzittenden. De Collector's Edition Origins is uitgevoerd met een fraai ogende grijze bekleding met goudkleurige sierstiksels en een "Origins"-badge, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema's van het exterieur.


TECHNOLOGIEËN

Citroën C3 Origins: Technologieën

Citroën C3 Origins* is extra rijk uitgerust met 9 rijhulp- en veiligheidssystemen zoals Active Safety Brake, grootlichtassistent, Citroën Connect Nav en een achteruitrijcamera.
Technologieën die dagelijks van pas kunnen komen.

* Deze Collector's Edition is gebaseerd op de uitvoering Shine.

Citroën C3 Origins: motoren

MOTOREN

Schoon en krachtig

Citroën C3 Origins biedt u de keuze uit zuinige en schone PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie. Citroën C3 Origins is leverbaar in combinatie met de benzinemotoren PureTech 82 S&S en PureTech 110 S&S en de dieselmotor BlueHDi 100 S&S.Automatische transmissie EAT6

De nieuwe automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) is leverbaar met de PureTech 110 S&S-motor en combineert rijplezier met lage verbruikscijfers. Deze transmissie staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend comfort.

Citroën C3 Origins: Automatische transmissie EAT6
Top