Verwijzing in seconden

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR'S EDITION

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk lanceert Citroën de Collector's Edition "Origins", verwijzend naar het rijke automobiele erfgoed van Citroën. Citroën viert deze link tussen het verleden en het heden met een unieke uitvoering van Citroën C4 Cactus.

Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks door een uniek karakter te combineren met toonaangevend comfort. De Collector's Edition Origins is uitgerust met de twee belangrijke innovaties die op C4 Cactus een Europese primeur waren: vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats, die samen voor een onovertroffen rijcomfort zorgen.

De introductie van onze jubileum modellen vieren we natuurlijk met een mooie actie! Profiteer tijdelijk bij aankoop van een C4 Cactus Origins van € 2.500 jubileum voordeel. Dit jubileum voordeel bestaat uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 1.000 bonus.

 

Actievoorwaarden

100 JAAR COMFORT

Het interieur van Citroën C4 Cactus nodigt uit tot lange reizen en biedt de inzittenden de geborgenheid van een cocon. Naast de legendarische DS die in 1955 de al even fameuze Traction Avant opvolgde, was in de jaren 70 ook de Citroën GS toonaangevend op het gebied van comfort. Dit model maakte het bijzondere hydropneumatische veersysteem bereikbaar voor een groot publiek.

De GS combineerde dit met een moderne aerodynamische vormgeving en doordachte, gedurfde technologie, waarmee hij in 1971 werd verkozen tot Auto van het Jaar.

1500x646-C4-Cactus-Origins-DaD-GS
1500x646-C4-Cactus-Origins-DaD-GS

DESIGN

UNIEKE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN

Aan de buitenzijde onderscheidt deze compacte hatchback zich door verschillende bronskleurige grafische elementen in de stijl van een tandwieloverbrenging met de "double chevrons" en de badge "Origins since 1919" die verwijst naar het 100-jarig jubileum van het merk.

Deze Collector's Edition is leverbaar in de kleuren Polar White, Pearl White, Obsidian Black, Platinium Grey en Steel Grey en is uitgerust met de 17 inch lichtmetalen velgen Cross Black.

Een karaktervolle, elegante en geraffineerde speciale uitvoering.
Citroën C4 Cactus Origins Collector's Edition
Citroën C4 Cactus Origins: bestickering

Bestickering op de kappen van de elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Citroën C4 Cactus Origins: kleuraccenten

Kleuraccenten van het speciale bronskleurige Color Pack rondom de mistlampen vóór en op de Airbumps®. 

Citroën C4 Cactus Origins: de modelnaam op de achterklep wordt geaccentueerd in de Origins-kleuren.

De modelnaam op de achterklep wordt geaccentueerd in de Origins-kleuren.

Citroën C4 Cactus Origins: interieur

COMFORT

De Collector's Edition Citroën C4 Cactus Origins biedt dankzij de vering met Progressive Hydraulic Cushions® een onovertroffen rijcomfort. Deze vering strijkt zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos glad, zodat u het gevoel krijgt te zweven over de weg terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden van een hoog niveau zijn.

Deze Collector's Edition is bovendien uitgerust met Advanced Comfort Seats die op innovatieve wijze zijn vervaardigd en daardoor een zachte zit combineren met een perfecte steun. Voor deze speciale uitvoering zijn ze voorzien van een unieke bekleding in een ingetogen en geraffineerde stijl: gevlamd grijs met goudkleurige sierstiksels en een "Origins"-badge, gecombineerd met speciale matten voor- en achterin.

Citroën C4 Cactus Origins staat hiermee garant voor een weergaloos rijcomfort: typisch Citroën!


TECHNOLOGIEËN

De Collector's Edition Citroën C4 Cactus Origins is bovendien extra rijk uitgerust met 9 rijhulp- en veiligheidssystemen zoals Citroën Connect Nav en Citroën Connect Box met Pack SOS & Assistance. Hij is ook voorzien van Mirror Screen, waarmee u de apps van uw smartphone via het touchscreen van de auto kunt gebruiken.

Alles wat u nodig hebt om zorgeloos te kunnen rijden.
Citroën C4 Cactus Origins: technologieën
Citroën C4 Cactus Origins: motoren

MOTOREN

Schoon en krachtig

De Collector's Edition Citroën C4 Cactus Origins is leverbaar met de tot Engine of the Year verkozen benzinemotoren PureTech 110 en PureTech 130 S&S en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie die lage verbruikscijfers combineren met een geringe NOx-uitstoot.


Automatische transmissie EAT6

De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-benzinemotor en de BlueHDi 120 S&S-dieselmotor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort.


Citroën C4 Cactus Origins: automatische transmissie EAT6
Top