Verwijzing in seconden

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS COLLECTOR'S EDITION

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk lanceert Citroën de Collector's Edition "Origins", verwijzend naar het rijke automobiele erfgoed van Citroën.

Citroën viert deze link tussen het verleden en het heden met een unieke uitvoering van Grand C4 SpaceTourer.

Grand C4 SpaceTourer onderscheidt zich direct door hun dynamische en moderne design met vloeiende en elegante lijnen. Dankzij zijn ingenieuze concept biedt hij 5 tot 7 inzittenden de mogelijkheid om er ongekend comfortabel op uit te trekken.

Behalve door deze sterke punten kenmerkt de Collector's Edition Origins zich door subtiele en elegante exclusieve stylingdetails.

De introductie van onze jubileum modellen vieren we natuurlijk met een mooie actie! Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een Grand C4 SpaceTourer Origins van € 2.500 jubileum voordeel. Dit jubileum voordeel bestaat uit € 2.000 Origins uitrustingsvoordeel, daarbovenop trakteren wij op € 500 bonus.

 

Actievoorwaarden

100 JAAR VEELZIJDIGHEID

De knowhow die Citroën met Grand C4 SpaceTourer laat zien op het gebied van ruimte en veelzijdigheid, vindt zijn oorsprong in bijvoorbeeld de Citroën C4 F die eind jaren 20 al opviel door zijn praktische gebruiksmogelijkheden. Deze gezinsauto bij uitstek had vijf zitplaatsen en was voorzien van een uitneembare achterbank en een in twee delen te openen achterklep. Bovendien was hij voorzien van een in twee delen te openen achterklep, wat het in- en uitladen van bagage extra gemakkelijk maakte.

Eind jaren 90 was de Xsara Picasso, de voorganger van C4 Picasso, de eerste compacte MPV van Citroën met 3 identieke comfortabele stoelen achterin. Drie jaar eerder, in 1996, werd met de praktische gezinsauto Berlingo Multispace het Ludospace-segment gecreëerd.

1500x646-C4-ST-Origins-DaD-F4
1500x646-C4-ST-Origins-DaD-F4

DESIGN

COMFORTABEL EN STIJLVOL

Trots op zijn 100-jarige geschiedenis van creativiteit en innovatie onthult Citroën de Collector's Edition Grand C4 SpaceTourer Origins. Aan de buitenzijde onderscheidt deze Collector's Edition zich door verschillende bronskleurige grafische elementen in de stijl van een tandwieloverbrenging met de "double chevrons": bestickering op de achterklep en de badge "Origins since 1919" op de voorportieren die verwijst naar het 100-jarig jubileum van het merk.

Grand C4 SpaceTourer Origins is leverbaar in de vier carrosseriekleuren Polar White, Steel Grey, Platinum Grey en Onyx Black.


Grand C4 SpaceTourer Origins Collector's Edition
Grand C4 SpaceTourer Origins: badge

Daarnaast is op de voorportieren de badge "Origins since 1919" aangebracht.

Grand C4 SpaceTourer Origins: modelnaam

De modelnaam op de achterklep wordt geaccentueerd in de Origins-kleuren.

Citroën Grand C4 SpaceTourer: ultieme reisauto's

COMFORT

EEN DOORDACHTE MPV

Citroën Grand C4 SpaceTourer is de ultieme reisauto die zich onderscheidt door zijn ruime en flexibele interieur dat tot wel zeven inzittenden een optimaal comfort biedt.

De Collector's Edition Origins voegt daar de interieurambiance Dune Beige aan toe, met het accent op een zacht en weldadig comfort. De voorstoelen zijn voorzien van extra steun gevende Relax-hoofdsteunen en de voorpassagiersstoel kan tot tafel worden omgeklapt.


TECHNOLOGIEËN

Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins: technologieën

Citroën Grand C4 SpaceTourer is extra rijk uitgerust met onder meer een 12 inch panoramascherm en Mirror Screen, waarmee u de apps van uw smartphone via het touchscreen van de auto kunt gebruiken.

Praktische voorzieningen die het reizen veraangenamen.


Citroën Grand C4 SpaceTourer: motoren

MOTOREN

Schoon en krachtig

Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt uitstekende prestaties en een dynamisch rijgedrag onder alle omstandigheden. De Collector's Edition Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is leverbaar met PureTech-benzine- en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie die lage verbruikscijfers combineren met een geringe NOx-uitstoot.Automatische transmissie EAT8

Voor maximaal comfort en rijplezier is de BlueHDi 130 S&S en BlueHDi 160 S&S van de Collector's Edition Origins leverbaar met de nieuwe automatische transmissie EAT8.


Grand C4 SpaceTourer Origins: automatische transmissie EAT6
Top