Verwijzing in seconden

Meer dan 30 miljoen Europeanen lijden chronisch aan reisziekte, die in medische termen kinetosis wordt genoemd. Eén op de drie mensen, ongeacht de leeftijd, heeft minstens één keer in zijn leven last van de symptomen, tijdens een reis per boot, auto, bus of vliegtuig.

De gebruiksvriendelijke Seetroën-bril voorkomt reisziekte.

TECHNOLOGIE & DESIGN

De SEETROËN-bril, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor zeelieden, maakt gebruik van de Boarding Ring™-technologie die ontwikkeld is door een Franse start-up. Deze gepatenteerde en geteste voorziening werkt in 95% van de gevallen.

Dankzij de vloeistof die in de ringen rond de ogen beweegt, zowel van links naar rechts als van voor naar achter, reconstrueert de bril als het ware de horizon, waardoor het conflict tussen zintuigen, dat de oorzaak is van de kwaal, wordt opgelost.

Voor het ontwerp is een beroep gedaan op 5.5, een Parijs ontwerpcollectief, dat gezorgd heeft voor de frisse uitstraling, eenvoud en ergonomie die kenmerkend zijn voor Citroën. Het resultaat is een bril met een hightech uiterlijk, in zacht wit plastic.

COMFORT

Een oplossing voor iedereen

De Seetroën-bril is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar (waarvan het binnenoor is volgroeid).

In de bril zitten geen glazen, dus ook andere familieleden of reisgenoten kunnen hem opzetten. Bovendien kan de bril gecombineerd worden met een gewone bril.
SEETROËN-bril

GEBRUIK

Een bril die binnen 12 minuten werkt

SEETROËN-bril

De Seetroën-bril kan worden gebruikt in de auto, maar ook in een bus, vliegtuig of trein. Zet de bril op zodra de eerste symptomen optreden.

SEETROËN-bril

Na 10 tot 12 minuten, terwijl de ogen gericht blijven op een bewegingsloos voorwerp zoals een smartphone of boek, kan het brein synchroniseren met de beweging die wordt waargenomen door het binnenoor.

SEETROËN-bril

Zet de Seetroën-bril weer af en geniet optimaal van de reis.

SEETROËN S19

Beperkte oplage

De Seetroën S19 is beschikbaar in een beperkte oplage van 1919 exemplaren, ter ere van het honderdjarig bestaan van het merk dit jaar.

SEETROËN-bril
SEETROËN-bril

Aanschaf

Via de Lifestyle-boetiek van Citroën

De twee Seetroën-modellen kosten € 99,- en zijn verkrijgbaar op de website lifestyle.citroen.com en in de lifestyle-boetiek van het merk in de volgende landen: Nederland, Frankrijk, Portugal, België, Luxemburg, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Polen.

De bril kan ook buiten deze landen worden geleverd door hem te bestellen op de website van Citroën Racing.
Top