COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden

DE 100% ELEKTRISCHE AUTO'S VAN CITROËN

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de modellen uit het gamma elektrische auto's van Citroën.

Met deze kleine stadsauto, vierzits cabriolet of bedrijfswagen biedt Citroën oplossingen op maat voor de mobiliteit in en om de stad. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: Soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen... Met deze toonbeelden van technologisch vernuft wordt voor een groot aantal gebruiksdoeleinden vandaag al een antwoord gegeven op de uitdagingen van morgen!

 

 

Voordelen

Een volledige elektrische aandrijving

EEN VOLLEDIGE ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de actieradius van 150 tot 170 km (afhankelijk van het model) is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto's van Citroën geldt bovendien een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de accu.

Gemakkelijk opladen

GEMAKKELIJK OPLADEN

Uw elektrische Citroën kan aangesloten op een openbaar laadpunt of thuis op een normaal 230V-stopcontact worden opgeladen. Bovendien wordt de accu onderweg bijgeladen doordat bij het decelereren en afremmen bewegingsenergie in elektrische energie wordt omgezet. Een gemakkelijkere, schonere en goedkopere manier van autorijden.

C-ZERO

AUTO'S MET EEN STIJLVOL DESIGN

Citroën biedt een ruime keuze aan elektrische auto's, van een compacte stadsauto tot een comfortabele en veelzijdige bestelwagen. Ontdek het pure en stadse design van de Citroën C-ZERO, de vooruitstrevende en milieubewuste stadsauto. Als volledig elektrische stadsbestelwagen laat de Citroën Berlingo Electric u verrassen door zowel zijn comfortabele cabine als zijn grote laadruimte. Eigenschappen die bij uw werk dagelijks van pas komen!

 

HET 100% ËLECTRIC-GAMMA VAN CITROËN

                                                  

CITROËN C-ZERO

Citroën C-ZERO

Een gebogen daklijn, een groot glasoppervlak, vloeiende en ronde vormen... Ontdek de Citroën C-ZERO, de 100% elektrische stadsauto met een eigenzinnige stadse look.

Dankzij de compacte afmetingen (lengte slechts 3,48 m) vindt de Citroën C-ZERO overal zijn weg. Desondanks biedt hij 4 volwaardige zitplaatsen, talloze opbergmogelijkheden en een bagageruimte van 166 liter.

Een compacte auto die ideaal is voor gebruik in de stad en voor korte dagelijkse ritten!

Citroën E-Berlingo Multispace

De Citroën E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten. De E-Berlingo Multispace beschikt over een compacte en krachtige synchrone elektromotor met permanentmagneten die een vermogen van 49 kW (67 pk) levert.

Citroën E-Berlingo Multispace
Citroën Berlingo Electric

Citroën Berlingo Electric

De Citroën Berlingo Electric is als bedrijfswagen het pasklare antwoord op al uw professionele vervoerswensen. Een expressieve grille, harmonieuze lijnen, twee schuifdeuren en een grote laadruimte... Met de Citroën Berlingo Electric rijdt u 100% elektrisch in een functionele en stijlvolle bedrijfswagen!

Top