Verwijzing in seconden

SUBSIDIE ELEKTRISCHE AUTO

De overheid geeft € 4.000 subsidie bij aanschaf van een elektrische auto. Dit met het voornaamste doel de C02-uitstoot in Nederland verder te reduceren, zoals besloten in het Klimaatakkoord van juni 2019. Tot voor kort hadden met name zakelijke rijders profijt van de overheidsinitiatieven. 82% van alle auto’s zonder emissie zijn dan ook zakelijk geregistreerd in Nederland. Met deze nieuwe subsidie wil de overheid elektrisch rijden, specifiek voor particuliere klanten, ook aantrekkelijker te maken. 

De subsidie geldt voor alle nieuwe elektrische auto’s die vanaf juli 2020 worden geregistreerd en zijn aangeschaft door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract. De subsidie bedraagt € 4.000 op een nieuwe elektrische personenauto en €2.000 op een gebruikte elektrische personenauto. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie treft u hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. Citroën kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.

Wilt u meer weten? 

 

DE 100% ELEKTRISCHE AUTO'S VAN CITROËN

Citroën maakt al 100 jaar auto's voor een groot publiek bereikbaar en
daar zal ook in de toekomst niets aan veranderen

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de elektrische modellen van Citroën. Met diverse elektrische personenwagens en bedrijfswagens biedt Citroën oplossingen op maat voor de mobiliteit in en om de stad. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: Soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen... Met deze toonbeelden van technologisch vernuft wordt voor een groot aantal gebruiksdoeleinden vandaag al een antwoord gegeven op de uitdagingen van morgen! 

Nu te bestellen

Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric

Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric

 

 

Citroën ë-Jumpy

Citroën ë-Jumpy

 

 

De Citroën ë-SpaceTourer - 100% ëlectric

Toekomstige modellen

De Citroën ë-SpaceTourer - 100% ëlectric

De Citroën ë-SpaceTourer - 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor zowel binnen de stad als daarbuiten.

 

Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden bij Citroën?

 

Voordelen

Een volledige elektrische aandrijving

EEN VOLLEDIGE ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de actieradius vanaf 300 km (afhankelijk van het model) is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto's van Citroën geldt bovendien een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de accu.

Gemakkelijk opladen

GEMAKKELIJK OPLADEN

Uw elektrische Citroën kan aangesloten op een openbaar laadpunt (incl. mogelijkheid tot snelladen) of thuis op een normaal 230V-stopcontact worden opgeladen. Bovendien wordt de accu onderweg bijgeladen doordat bij het decelereren en afremmen bewegingsenergie in elektrische energie wordt omgezet. Een gemakkelijkere, schonere en goedkopere manier van autorijden.

ë-Jumpy

AUTO'S MET EEN STIJLVOL DESIGN

Citroën biedt een ruime keuze aan elektrische auto’s, van personenwagens tot bedrijfswagens. Laat u verrassen door het gemak van elektrisch rijden en het comfort van een Citroën.

 

De 10 servicebeloften voor uw elektrische auto


1. 8 jaar of 160.000 km garantie op de batterij

 

2. Citroën Assistance Pechhulp

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

3. e-Expert Center

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

 

4. e-Service

Alle onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen gedurende 6 jaar of 180.000 km*.

 

5. Gecertificeerde oplaadsystemen

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

6. Mobiliteitsoplossing

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

 

7. Productverbeteringen

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

 

8. Uw auto wordt bijgeladen

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

 

9. Online een afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

 

10. Uw auto gewassen na ieder bezoek voor onderhoud


* niet van toepassing op leasecontracten en op hybrideauto’s.

Top