Verwijzing in seconden
757x426_C_Aircross_Concept.jpg

C-AIRCROSS CONCEPT: DE COMPACTE SUV VAN CITROËN

Citroën heeft vandaag de C-Aircross Concept onthuld, een eigenwijze concept car die een nieuwe visie geeft op de compacte SUV.  De C-Aircross Concept, die op 7 maart als wereldprimeur wordt getoond op de Salon van Genève, is een voorproefje op de aanval van Citroën op het Europese segment van compacte SUV's.

Citroën laat de wereld kennismaken met een gedurfde concept car met een kleurrijke en sterke identiteit. Met de C-Aircross Concept interpreteert Citroën op zijn eigen manier de compacte SUV, waarmee een nieuw stadium in de ontwikkeling van de productstrategie wordt gemarkeerd.

 

DESIGN: een eigenzinnige SUV

De C-Aircross Concept onderscheidt zich van andere SUV's met een stoer maar ook origineel en fris karakter. Het model heeft een uniek silhouet en vindt de juiste balans tussen krachtige en vloeiende lijnen. De concept car maakt direct een ruime indruk, wat wordt bevestigd in het bijzondere interieur waarin dankzij het pure design, de kleuren en het materiaalgebruik een hightech maar ook ontspannen sfeer heerst.

 

757x426_C_Aircross_Concept-2.jpg

 

COMFORT - een moderne SUV

De concept car is voorzien van royale, gecapitonneerde stoelen en veel licht dankzij het te openen panoramadak. Het interieur bevat alle basiselementen van het Citroën Advanced Comfort®-programma en technologie die het gebruiksgemak dient, waaronder een kleuren head-up display, een eenspakig stuurwiel met intuïtieve bedieningsfuncties, een achteruitrijcamerasysteem en een draadloze smartphone-oplader.

 

757x426_C_Aircross_Concept-3.jpg

Top