Verwijzing in seconden
Citroën Rai nieuwsbericht

Citroën en DS zorgen voor vuurwerk op de AutoRAI

Dit jaar presenteren Citroën en DS zich voor het eerst met twee aparte stands op de AutoRAI, die van 17 t/m 26 april in Amsterdam plaatsvindt. Bij Citroën veel aandacht voor de succesnummers van het merk, met een prominente plek voor de populaire C4 Cactus. Het nieuwe luxemerk DS Automobiles grijpt deze editie van de AutoRAI aan om het exclusieve gamma in volle omvang aan de Nederlandse consument te tonen. Overigens hoeft u niet ver te lopen om beide stands te bekijken: ze liggen gebroederlijk naast elkaar.

Een nieuwe lente, een nieuw begin voor DS
In 2014 heeft DS een nieuwe weg ingeslagen door zich als zelfstandig merk te presenteren. Dit kwam begin maart van dit jaar tot uiting bij de presentatie van de nieuwe DS 5 in Genève: in de grille, op de plek waar voorheen de double chevron zat, prijkt nu trots het DS- logo. Op de AutoRAI kunt u de nieuwe DS 5 uitgebreid bewonderen. Mede dankzij het aanbod van krachtige en milieubewuste motoren positioneert de DS 5 zich bij de beste auto’s uit het premiumaanbod. Het complete DS-gamma toont de ambitie van het merk om gebaande designwegen te verlaten en kenmerkend en creatief te zijn, met Franse grandeur. Om dit te illustreren zal tijdens de AutoRAI 2015 op de stand van DS een aantal specialisten aanwezig zijn die hun vaardigheid en vakbekwaamheid met hoogwaardige materiaalgebruik demonstreren.

Citroën zet haar succesnummers in het zonnetje
Op de Citroën-stand veel aandacht voor de populaire C4 Cactus, misschien wel het meest prominente voorbeeld van de kernwaarden van het merk. Dit model is de perfecte combinatie van comfort, design en toegankelijke technologie tegen een aanvaardbare prijs. Het succes van de Citroën C4 Cactus is onmiskenbaar: Nederland staat met Spanje en Frankrijk in de verkoop top drie. In Europa zijn er al meer dan 30.000 exemplaren van verkocht, en ruim 10 procent daarvan heeft inmiddels een Nederlandse eigenaar gevonden. Verder veel aandacht voor de Citroën C1. Deze compacte stadsauto is er in een driedeurs- en vijfdeursvariant en als Airscape met open dak. De moderne technologie van het model is uniek in dit segment. Beschikt u liever over wat meer ruimte, dan voelt u zich ongetwijfeld thuis in de Citroën C4 Picasso en Grand C4 Picasso of de Citroën C4. Deze laatste onderging onlangs een kleine facelift en markeert een echte generatiesprong dankzij de efficiënte PureTech en BlueHDi motoren en de nieuwe automatische EAT6-versnellingsbak.

Praktische informatie
U vindt de stands van Citroën en DS in hal 10. De AutoRAI is op weekdagen geopend van 11.00 – 22.00 uur, in de weekeindes van 10.00 – 17.00 uur. Op de website van de AutoRAI kunt u online uw kaarten kopen.

Top