Verwijzing in seconden
757x426_visuel_principal

Citroën en Le Coq Sportif: de creatieve krachten gebundeld

Citroën presenteert het resultaat van een geslaagde samenwerking met een ander Frans merk dat bekendstaat om zijn creatieve en gedurfde producten: Le Coq Sportif. De twee merken hebben de handen ineengeslagen om de iconische HY in het zonnetje te zetten naast zijn waardige opvolger die wordt geroemd om zijn design, comfort en gebruiksgemak: de Citroën Jumpy. Deze unieke creatie wordt gepresenteerd op de bedrijfswagenshow van Birmingham die vanaf 25 april is te bezoeken.

Een unieke samenwerking tussen twee grote namen op het gebied van Franse creativiteit

Aandacht voor de mens behoort al sinds de oprichting van Citroën tot het DNA van het merk. Citroën heeft door de jaren heen een imago opgebouwd als producent van moderne en comfortabele auto's met een uniek design en karakter. Le Coq Sportif houdt er met zijn producten dezelfde filosofie op na!

De HY en de Nieuwe Jumpy slaan een brug tussen 70 jaar geschiedenis en de innovatieve kracht van Citroën in het segment van lichte bedrijfswagens. Bij deze twee karaktervolle concept cars is bijzonder veel aandacht besteed aan de styling van het exterieur en interieur, waarbij de kleuren van het merk Le Coq Sportif de boventoon voeren. Ze vertegenwoordigen de visie van de designers op een mobiele werkplaats voor wielerwedstrijden, met een harmonieuze combinatie van design en functionaliteit:

- De HY is uitgevoerd in een authentieke, nostalgische stijl met warme materialen, - De Jumpy is uitgevoerd in een moderne en strakke stijl met veel wit, waarin eenvoud centraal staat.

757x426_2

Twee mobiele werkplaatsen in de Franse kleuren

 

De HY en de Nieuwe Jumpy zijn omgebouwd tot twee showmodellen met een knipoog naar de wielersport: ze kunnen worden ingezet als mobiele werkplaats waarin aan fietsen kan worden gesleuteld, maar ook truien kunnen worden bedrukt. Ze zijn ontworpen door de creatieve krachten en expertise van het Centre de Style van Citroën en die van de designafdeling van Le Coq Sportif met elkaar te bundelen.

De HY is uitgevoerd in een authentieke en nostalgische stijl. Hij ademt een warme en ongedwongen sfeer waarin gezelligheid en comfort centraal staan, met een betimmering van verschillende lichte houtsoorten zoals Batipin voor de gereedschapswand in het werkplaatsgedeelte. De stoelen in de cabine zijn bekleed met chocoladebruin echt leder.

De Nieuwe Jumpy is uitgevoerd in een moderne en strakke stijl. Hij is voorzien van een zwarte betimmering die contrasteert met de met wit leder beklede stoelen. Deze stoelen zijn verfraaid met sierstiksels in de Franse kleuren blauw, wit en rood.

757x426_3

Deze twee showmodellen die als wereldprimeur op de bedrijfswagenshow van Birmingham op de Citroën-stand worden gepresenteerd, zullen met Le Coq Sportif meereizen naar wielerevenementen en openingen van winkels.

757x426_4

Ontdek het resultaat van de samenwerking tussen Citroën en Le Coq Sportif.

Top