Verwijzing in seconden
salonparijs

Citroën op de Mondial: het merk waar je je goed bij voelt

Creativiteit en technologie in dienst van het welzijn van alle inzittenden; de boodschap van Citroën op de Mondial van Parijs is overduidelijk. 

Citroëns moderne en optimistische visie op de auto begint met het product zelf. Zoals u weet staat Citroën bekend om zijn revolutionaire auto’s die ieder een unieke stijl uitstralen, comfortabel en functioneel zijn en het leven gemakkelijker maken. Ook vandaag biedt Citroën meer van wat echt belangrijk is voor de klant: meer design, meer comfort, meer nuttige technologie en dit alles met een beheersbaar budget.

Maar Citroën gaat verder dan de auto alleen. André Citroën wist zich te onderscheiden door zijn spectaculaire communicatie en gevoel voor service. Ook nu biedt Citroën ongekende aankoopoplossingen en vernieuwende diensten en die van elk contact met Citroën een feelgoodervaring maakt.

Een greep uit het nieuws dat Citroën presenteert op de Mondial van Parijs

  • In de stand van Citroën staan 29 auto’s, waaronder drie concept cars. De Citroën C4 Cactus Airflow 2L en de Citroën C1 Urban Ride beleven in Parijs hun wereldpremière, naast de Citroën C4 Cactus Aventure. Ook de Citroën C-Elysée WTCC staat er te pronken. Dit racemodel is speciaal ontwikkeld voor de World Touring Car Championship.
  • De technologie van Citroën is innovatief, gebruiksvriendelijk en draagt bij aan de kwaliteit van leven voor bestuurder en passagiers. In de Techno Room worden al deze innovatieve technologieën haarfijn uitgelegd.
  • Bovenin de stand is een loungeroom, ‘La Villa Contemporaine’. Bezoekers hebben een 360° view over de stand en kunnen er op hun gemak tot rust komen. Hier is ook een speciale C1 flipperkast te vinden, en een ‘social configurator’ om de C4 Cactus te personaliseren.
  • Veel aandacht is er voor de Citroën CONNECT services die met tablets worden gedemonstreerd. Verder zijn er maar liefst 20 proefritsimulatoren. Naast alle moderne vooruitgang wordt ook het verleden niet vergeten: in het Heritage gedeelte staat een 2CV uit 1988 en een DS21 uit 1969.
  • Uiteraard worden de WTCC races van Peking (4 en 5 oktober) en Shanghai (11 en 12 oktober) op de voet gevolgd.
  • Tot slot is er volop de gelegenheid om de mensen achter het succes van Citroën te ontmoeten. Iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur zijn designers aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Op vrijdag 17 oktober zijn de WTCC coureurs van 14.00 tot 15.00 uur op de stand.

Foto’s van de Citroën stand kunt u bekijken op onze Facebook-pagina, www.facebook.com/CitroenNL

Voor alle praktische informatie verwijzen we u graag naar: www.mondial2014.citroen.fr

Top