COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden
Blog

CITROËN OP DE VSK VAKBEURS: MAAK KANS OP EEN BALLONVAART

De wereld is een plek waar we zuinig op moeten zijn. Daarom is men continu op zoek naar oplossingen om woningen, gebouwen en industriële omgevingen beter, slimmer en energiezuiniger te maken. Op de VSK vakbeurs vindt u alle deskundigheid rondom deze zoektocht onder één dak. Dat van de Jaarbeurs in Utrecht om precies te zijn. Ook Citroën is aanwezig op de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Kom langs bij onze stand en maak kans op een ballonvaart!

Wat: De VSK beurs is voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koude techniek. Vier dagen lang komen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de kennis van professionals naar een hoger plan te tillen. Duurzame innoveren staat centraal.

Wanneer: 2 t/m 5 februari 2016

Win: Kom naar de Citroën-stand en maak kans op een ballonvaart voor 2 personen als u een bedrijfswagen aanschaft met Sortimo-inrichting. Sortimo bedrijfswageninrichtingen zorgen voor een verhoging van de werk-efficiëntie en rentabiliteit. Stap in één van onze bedrijfswagens en ervaar zelf de perfecte match met Citroën en Sortimo.

Waar kunt u ons vinden?
Jaarbeurs Utrecht
Hal 11
Stand B070

Registreer hier voor gratis toegang tot de beurs

Voor meer info over onze modellen: citroen.nl
Voor meer info over de beurs: vsk.nl

Blog 2

Top