Verwijzing in seconden
Visual_GT_rally_citroen_header.jpg

Concept car GTbyCitroën op International Citroën Car Club Rally

Deze zomer organiseert ons land voor de derde maal de Citroën World Meeting. De 16e International Citroën Car Club Rally (ICCCR) vindt plaats op Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden. Dé ideale ontmoetingsplek voor Citroënliefhebbers en -clubs uit de hele wereld. Een evenement vol auto's, cultuur, culinaire verrassingen en de bijzondere concept car GTbyCitroën. 

Vier dagen lang biedt de ICCCR haar bezoekers een goed gevuld programma. Met volop straattheater, een foodcourt en live-muziek. Van vroeg in de middag tot laat op de avond toont de Citroën World Meeting ware festivalambities. Naast culinaire hoogstandjes en een rijkelijk gevulde muziekprogrammering blijven de klassieke en minder klassieke Citroëns het middelpunt van dit evenement. Bijvoorbeeld in exposities van bijzonder en vaak uniek Citroënmateriaal. De Citroën clubs tonen zich overigens van hun beste kant met verzorgde stands, originele activiteiten en een keur aan schitterende automobielen.

Concept car GTbyCitroën
Zo komt de concept car GTbyCitroën speciaal vanuit Parijs. Met de GTbyCitroën, de bijzondere concept car die in 2008 werd onthuld, was Citroën de eerste autofabrikant die een link legde naar de virtuele wereld. Deze GTbyCitroën, een nieuwe visie op de auto, is een fraaie verwezenlijking van een voertuig uit de digitale wereld. Hij is tot stand gekomen uit de samenwerking tussen Citroën en Polyphony, producent van het rijsimulatiespel Gran Turismo 5.

Dagje auto
De zestiende Citroën World Meeting van 11 t/m 14 augustus 2016 in het Gelderse De Steeg is een evenement voor de hele familie. Of u nu komt om te kamperen met mede-Citrofielen uit de hele wereld, om een kijkje te nemen tussen al het moois dat Citroën en haar vele liefhebbers hebben gecreëerd, of om te genieten van de ambiance, de muziek en het gevoel deel te nemen aan iets heel bijzonders: de ICCCR2016 biedt voor elk wat wils. Het belooft opnieuw een grandioos feest te worden.

Voor meer informatie en tickets kijk op de website van ICCCR.

Top