Verwijzing in seconden
757x426_SpaceTourerHYPHEN

CONCEPT CAR SPACETOURER HYPHEN

De nieuwe telg van de Citroën-familie is los! Een telg die vol energie zit! Maak kennis met de CITROËN SpaceTourer HYPHEN, een kleurrijke en feestelijke vierwielaangedreven concept car. De smaakmaker van CITROËN op de Salon van Genève!

De CITROËN SpaceTourer HYPHEN heeft de looks van een frisse en kleurrijke alleskunner die de deuren opent voor grenzeloos rijplezier. Met zijn uiterlijk dat perfect in balans is, zijn compacte afmetingen en zijn vele doordachte details ademt hij dezelfde kracht en vastberadenheid als zijn voorganger, de concept car AIRCROSS... ...maar voegt daar een extra feestelijk tintje aan toe! En daaraan dankt hij zijn tweede naam: HYPHEN. Een naam die alles te maken heeft met de jonge technopopgroep Hyphen Hyphen, een van de grote muziekbeloftes van 2016. Dat het merk met de double chevrons de handen ineen heeft geslagen met deze groep uit de Franse stad Nice, is dus niet meer dan een logische stap. De kleurrijke en bruisende energie van deze muzikale concept car zal aan niemand onopgemerkt voorbijgaan.

Maar Hyphen is ook het Engelse woord voor verbindingsstreepje: de link tussen de muziek en zijn publiek, tussen MPV en SUV, tussen de stad en de wijde wereld... Allemaal paradoxen die samengaan in één inspirerende en fascinerende concept car.

SpaceTourerHYPHEN2_757x426.jpg

De CITROËN SpaceTourer HYPHEN biedt dezelfde rijdynamiek en prestaties als elke andere SpaceTourer, maar voegt daar de extra gebruiksmogelijkheden van vierwielaandrijving aan toe... Klaar voor het avontuur? Vergeet dan niet om op de Play-knop te drukken!

U kunt hem zien op de Salon van Genève, op de stand van Citroën, op 1 maart om 9.30 uur samen met de groep Hyphen Hyphen.

SpaceTourerHYPHEN3_757x426.jpg

Top