Verwijzing in seconden
C3WRCLive

VOLG HET SEIZOEN VIA #C3WRCLive!


Blijf elke dag live op de hoogte van het nieuws en de prestaties van het Citroën Racing-team via een serie uitzendingen van #C3WRCLive. Wedstrijdresultaten, exclusieve interviews, live reportages vanuit het paddock en nog veel meer. Bekijk alle uitzendingen van #C3WRCLive, met oud-coureur Bruce Jouanny, live op de Facebook-pagina van Citroën Racing.

BLIJF OP DE HOOGTE MET DE UITZENDINGEN VAN #C3WRCLive

De terugkeer in de rallysport van het Citroën Racing-team is voor Citroën de ideale gelegenheid om u op unieke wijze een inkijk te geven in deze sport. De eerste editie van #C3WRCLive, tijdens de Rally van Zweden, werd live uitgezonden op de Facebook-pagina's van Citroën Racing en Citroën. Nieuwe uitzendingen volgden elkaar in de loop van de rally op, met een live-uitzending tijdens de etappes en een studio-uitzending met rijders, managers, technici en enkele andere verrassende gasten. U wordt op unieke wijze ondergedompeld in de wereld van de rallysport: de preparatie van de auto's, de voorbereiding van de équipes, uitleg over het wedstrijdverloop gedurende de rally, reportages in het paddock enzovoort!

C3WRCLive

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wilt u de wedstrijd permanent volgen en het laatste nieuws direct op uw smartphone bekijken? Meldt u zich dan aan voor de WhatsApp-groep van Citroën Racing. Met één klik krijgt u live vanuit de rally uitslagen, nieuws, foto's en video's!
Aanmelden is zo gebeurd!

Rally van Monte Carlo

• Download WhatsApp gratis op uw smartphone.
• Maak een nieuw contact aan met het nummer +49 15 79 23 60 841.
• Stuur de tekst "Start" naar dit nieuwe contact.

En wilt u zich afmelden, dan hoeft u alleen maar de tekst "Stop" te sturen naar dit contact.

BEKIJK ALLE UITZENDINGEN VAN #C3WRCLive:
www.facebook.com/citroenracing of www.facebook.com/Citroen

Top