Verwijzing in seconden

BEKIJK DE VIDEO VAN LA MAISON CITROËN

Citroën heeft aan de Rue Saint-Didier 39 in Parijs (16e arrondissement) "La Maison Citroën" geopend, waarmee een nieuw concept voor een Citroën-verkooppunt in de stad wordt getest. Met zijn architectuur, waarvan het concept al is onthuld op de Citroën-stands van de meest recente autoshows, verbeeldt La Maison Citroën perfect de slogan "Be Different, Feel Good" van het merk.

 

597x597_Mixte_Portrait-2

Welkom bij
"La Maison Citroën"!

André Citroën was iemand die als geen ander wist te innoveren op het gebied van de verkoop van auto's. Het nieuwe verkooppunt dat het merk aan de Rue Saint-Didier 39 in Parijs opent, komt voort uit dit erfgoed.

Bij een eerste blik valt het oog onmiddellijk op het grote scherm dat de nieuwsgierigheid wekt en passanten ertoe uitnodigt naar binnen te komen. Binnen heerst een gezellige, warme sfeer dankzij houten wanden met grote letters en kleurrijke decoraties.

Vanzelfsprekend staan auto's centraal, maar het decor is anders dan in een traditionele showroom. Bezoekers kunnen hier het merk beleven via allerlei schermen, stylingaccessoires, maar ook vitrines met lifestyleproducten.

Welkom bij La Maison Citroën!

GEPREZEN OM ZIJN DESIGN

Deze nieuwe vestiging in hartje Parijs verbeeldt perfect de "Be Different, Feel Good"-filosofie van het merk. Iedere bezoeker kan er het merk op een unieke manier beleven, waarbij een gezellige sfeer wordt gecombineerd met hoogwaardige technologie in een "urban hybrid"-concept met digitale elementen maar ook levensechte sensaties.
Dit concept is door het magazine Stratégie reeds bekroond met de "Grand Prix Stratégies du Design" in de categorie "commerciële architectuur" en door het Institut Français du Design met de titel "Janus du Commerce 2016".
1500x646_Superposition-v2

EEN INTENSE EN GEZELLIGE DIGITALE ERVARING

CITROËN WALL

747x400_Citroen_Wall

De Citroën Wall is een touchscreentafel waarop alle modellen van het gamma geconfigureerd kunnen worden, met een unieke weergavekwaliteit van de 3D-afbeeldingen. De configuratie kan online worden gestart en later weer worden opgeroepen.

CAFÉ ANDRÉ

747x400_Citroen_Wall-2

In het hart van La Maison kan de bezoeker, bijvoorbeeld tussen twee configuraties door, even ontspannen in het gezellige Café André of in de als een huiskamer ingerichte wachtruimte ernaast.

CITROËN ORIGINS

747x400_origins

Citroën Origins, het virtuele Citroën-museum is er ook aanwezig. Het kan worden bezocht via een speciaal touchscreen. Met Citroën Origins kunt u het exterieur en interieur van meer dan 50 iconische Citroën-modellen over 360° bekijken. Modellen die van Citroën een legendarisch merk hebben gemaakt.

2 Citroën-modellen opgesteld

Centraal in La Maison staan twee Citroën-modellen opgesteld waar iedere bezoeker in mag stappen.

Ook de rest van het gamma wordt onder de aandacht gebracht met afbeeldingen op wanden met velgen, stuurwielen en bekledingsstalen.

Zes modellen van het gamma zijn zo opgenomen in een bijzonder decoratieve presentatie. De bezoeker krijgt hier de ideale gelegenheid om materialen te voelen en kleuren te kiezen met behulp van de aanwezige kleurenstalen.

De in totaal 150 m2 van La Maison worden aangevuld met een in het souterrain geparkeerde vloot demonstratieauto's en een werkplaats die op hetzelfde adres zijn gevestigd.
597x500_C3

OPTIMAAL BEGELEID BIJ UW AANSCHAF

EEN COMMERCIEEL AMBASSADEUR DIE DAADWERKELIJK NAAR U LUISTERT

Optimaal begeleid bij uw aanschaf

De commercieel ambassadeur vervult een sleutelrol in het Maison Citroën en gaat het gesprek op geheel eigen wijze aan.

 

Omdat hij het gamma tot in kleinste details kent en omdat hij een expert is op het gebied van technologie en online services, is hij in staat om antwoord te geven op al uw vragen en u wegwijs te maken.

 

Met zijn kennis en achtergrond geeft hij u advies en informatie maar hij helpt u ook bij uw ontdekkingstocht van de vele technologische hoogstandjes, de displays en de services die tot uw beschikking staan in het Maison Citroën.

 

Van het kiezen van de juiste uitvoering tot het regelen van proefritten en financiering: voor al deze zaken staat hij u met raad en daad bij.

VERKOOPRUIMTE

747x400_Citroen_salon_ventejpg

De inrichting van La Maison maakt het klanten gemakkelijk, in het bijzonder in de verkoopruimte zonder tussenwanden waar aan een tafel kan worden aangeschoven om met een verkoopadviseur de details van de aanschaf door te nemen.

Er kan ter plekke worden verdergegaan met de configuratie waarmee de klant thuis of ter plaatse is begonnen.

LE PETIT CITROËN

747x400_Citroen_Wall-petit-Citroen

De shop Le Petit Citroën biedt u de mogelijkheid iets van de legende van het merk mee naar huis te nemen, met een uitgebreid assortiment miniatuurauto's en lifestyleproducten uit de webshop van het merk. Mokken, smartphonehoezen, kleurplaten...

Laat u inspireren door Citroën!

CITROËN ADVISOR

747x400_Advisor_Personnage

Voordat u vertrekt, wordt u uitgenodigd om uw ervaring bij La Maison Citroën te beoordelen via de site Citroën Advisor. En vergeet om uw bezoek compleet te maken niet de vloot demonstratieauto's in het souterrain en de werkplaats die op hetzelfde adres gevestigd zijn.

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

LA MAISON CITROËN

 

39, rue Saint-Didier
75016 Parijs, Frankrijk

+33 (0)1 44 34 76 95

La Maison Citroën: Waar kunt u ons vinden?
Top