Verwijzing in seconden

Werken bij Citroën

Over Citroën
Citroën is niet zomaar een merk. En ook niet de eerste de beste werkgever. Citroën staat voor “Créative technologie”. Met een sterk eigen, innovatief karakter onderscheiden we ons van anderen. Dit komt tot uiting in onze modellen, maar ook in onze dienstverlening en organisatie.

Over PSA Peugeot Citroën Nederland
Citroën is samen met Peugeot onderdeel van PSA Peugeot Citroën, een vooraanstaande speler op de mondiale automotive markt. Beide merken worden in hun activiteiten ondersteund door de business unit PSA Peugeot Citroën Group Operations.

PSA Peugeot Citroën Nederland Group Operations is in Amsterdam gehuisvest, net als Peugeot Nederland en Citroen Nederland.

Vacatures stage

Werken bij Citroën

Citroën Nederland B.V. kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing. Onze enthousiaste medewerkers kijken uit naar nog meer karaktervolle collega's.

De medewerkers bij Citroën Nederland werken aan de ontwikkeling van producten en diensten op een hoog niveau. Heb je interesse om onderdeel te worden van onze organisatie? Reageer dan op een van de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

  

Vacatures bij Citroën Nederland

 

Stageplekken en afstuderen

Citroën Nederland BV heeft een zeer beperkt aantal plaatsen voor stage en afstuderen. Heb je interesse en wil je meer weten over stagemogelijkheden? Stuur dan je cv met motivatie naar psanl-career@mpsa.com. Graag de bijgevoegde stukken in txt, doc, rtf of pdf versturen (elk niet groter dan 500 kb).

 

Momenteel hebben wij de volgende stageplekken vrij:

Open sollicitatie

Wil je werken bij een innovatieve en onderscheidende werkgever? Stuur ons een open sollicitatie, voorzien van je cv naar psanl-career@mpsa.com.

Solliciteer alleen als je wilt werken op één van de volgende locaties in Amsterdam:

  • Citroën Nederland (importeur)
  • Citroën Amsterdam (filiaal)

 

Voor vacatures bij een (andere) Citroën-dealer verwijzen we je graag naar de website van de dealer van je keuze. 

 

Sollicitatieprocedure

Stuur je cv met motivatie naar psanl-career@mpsa.com. De bijgevoegde stukken moeten in txt, doc, rtf of pdf opgesteld worden en mogen elk niet groter zijn dan 500 kb.

Top