Verwijzing in seconden

WERKEN BIJ CITROËN

Over Citroën

Citroën is niet zomaar een merk. En ook niet de eerste de beste werkgever. Citroën staat voor “Inspired by You”. Met een sterk eigen, innovatief karakter onderscheiden we ons van anderen. Dit komt tot uiting in onze modellen, maar ook in onze dienstverlening en organisatie.

  

Werken-bij-Citroen

Werken bij Citroën

Citroën Nederland B.V. kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing. Onze enthousiaste medewerkers kijken uit naar nog meer karaktervolle collega's.

De medewerkers bij Citroën Nederland werken aan de ontwikkeling van producten en diensten op een hoog niveau. Heb je interesse om onderdeel te worden van onze organisatie? Reageer dan op een van de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

  

Vacatures binnen Stellantis

 

Stageplekken en afstuderen

Citroën Nederland BV heeft een zeer beperkt aantal plaatsen voor stage en afstuderen. Heb je interesse en wil je meer weten over stagemogelijkheden? Stuur dan je cv met motivatie naar psanl-career@mpsa.com. Graag de bijgevoegde stukken in txt, doc, rtf of pdf versturen (elk niet groter dan 500 kb).

 

Momenteel hebben wij de volgende stageplekken vrij:

 

Sollicitatieprocedure

Stuur je cv met motivatie naar psanl-career@mpsa.com. De bijgevoegde stukken moeten in txt, doc, rtf of pdf opgesteld worden en mogen elk niet groter zijn dan 500 kb.

 

Open sollicitatie

Wil je werken bij een innovatieve en onderscheidende werkgever maar staat er geen passende vacature voor jou bij? Geen probleem, wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur ons een open sollicitatie, voorzien van je cv naar psanl-career@mpsa.com en wellicht kunnen we alsnog iets voor elkaar betekenen!

 

Top