Verwijzing in seconden

   

Citroën Service Deals

Citroën Service Deals

.

ONTVANG IN SEPTEMBER EN OKTOBER 10% VOORDEEL OP DIVERSE ARTIKELEN!

Ontdek de voordelen van de Citroën dealer. Ga langs bij de dealer in de maand september of oktober 2018 en ontvang 10% voordeel op onderstaande artikelen.

Meer weten? Vraag uw dealer om meer informatie.

 

Kledinghanger

Chique kleerhanger van verchroomd metaal, die aan de hoofdsteunen van de voorstoelen kan worden bevestigd. Handig als u bijvoorbeeld uw colbert of jas wilt ophangen. Zo blijft de kleding netjes en hoeft u er niet mee achter het stuur te zitten.

Stoelhoezen Eurorepar

Met deze elegante stoelhoezen geeft u uw auto weer een fris en nieuw uiterlijk als de bestaande bekleding vuil, versleten of beschadigd is. De comfortabele hoezen van 4 mm dik schuim voelen als een tweede huid en zijn eenvoudig te monteren dankzij de klittenbandsluiting. Verkrijgbaar als set of alleen voor de voorstoelen.

Bandenreparatie spuitbus

Met deze spuitbus kunt u zelf een lekke band repareren en op spanning brengen zonder gereedschap en zonder het wiel eraf te halen. Geschikt voor met stikstof gevulde banden. Controleer de uiterlijke gebruiksdatum van de spuitbus in uw auto.

Tablethouder

Deze handige tablethouder is de ideale oplossing om achterpassagiers te vermaken. De houder kan gemakkelijk aan de hoofdsteun vastgemaakt worden en is in hoogte verstelbaar zodat ook de kleinste passagiers comfortabel kunnen kijken.

 

Vloermatten Eurorepar

Met deze naaldvilt matten houdt u het interieur netjes of geeft u uw gebruikte auto een fris nieuw uiterlijk. Ook beschermt u de originele vloerbedekking tegen vuil en slijtage. Elke set bestaat uit voor- en achtermatten en zijn qua formaat perfect afgestemd op uw type auto.

Wielplaten Eurorepar

Met nieuwe wielplaten geeft u uw auto weer een strak en verzorgd uiterlijk en zien de banden er weer uit als nieuw. De wielplaten hebben een tweekleurige lakafwerking, zijn extra versterkt met zinkband en eenvoudig te onderhouden met water. Verkrijgbaar in drie modellen voor 14, 15 en 16 inch wielen.

Minihouder voor smartphone

Deze universele minihouder kan worden gebruikt in combinatie met alle typen smartphones.

 

Top