Verwijzing in seconden
Landingspage-no-CTA-text

.

FRIS HET VOORJAAR IN

Plan nu uw onderhoud of reparatie

Ook uw Citroën heeft onderhoud of wel eens een reparatie nodig. Nu is het moment om online een afspraak bij de Citroën dealer te plannen. Stuur uw auto in optimale conditie het voorjaar in, en krijg een Total Tankpas  ter waarde van €20,-  cadeau*!

 

*Actievoorwaarden

Breng uw Citroën in topconditie

Bij een Citroën-onderhoudsbeurt krijgt uw Citroën een complete inspectie, motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Zijn er nog aanvullende werkzaamheden nodig? Dan krijgt u daarvan een duidelijk overzicht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van uw budget, rijstijl en kilometrage kunt u kiezen voor Origineel of Economy.

Origineel onderhoud en onderdelen

Origineel onderhoud en onderdelen

Wilt u alleen het allerbeste voor uw Citroën? Dan kiest u voor Origineel onderhoud en onderdelen. Hiermee zijn de betrouwbaarheid, lange levensduur en veiligheid van uw auto gegarandeerd.

Economy onderhoud en onderdelen

Economy onderhoud en onderdelen

Klanten met een Citroën van 5 jaar of ouder kunnen ook voor Economy onderhoud en onderdelen kiezen

Economy onderdelen

Economy onderdelen

Deze onderdelen zijn ontwikkeld voor specifieke Citroëns ouder dan vijf jaar. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. Economy onderdelen bieden een volledig assortiment slijtage- en onderhoudsdelen.

Top