Verwijzing in seconden

Citroën Vakantiecheck

Citroën Vakantiecheck

De Citroën Vakantiecheck houdt in dat wij uw auto controleren op 29 cruciale punten zodat u zorgeloos op reis kunt. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Wilt u meer informatie over de 29 controlepunten van de Citroën Vakantiecheck? Download de checklist hier.

 

Bij meer dan 60% van de auto’s is het aircosysteem inwendig besmet met schimmels en-of bacteriën. De kans is groot dat dit ook bij uw auto het geval is. In de auto gaat de lucht eerst door het aircosysteem alvorens deze in het interieur en de longen terecht komt. Het is daarom belangrijk dat de lucht schoon is.

 

Met een aircoreiniging worden vuil en micro-organismen die zich in de interieurfilteromgeving en op de verdamper vormen verwijdert. Met aircoreiniging worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Wij vinden uw gezondheid belangrijk en adviseren u om het systeem door een Citroën Erkend Reparateur grondig te laten reinigen. Doe nu een aircoreiniging en ontvang een fles antiallergeen ruitensproeiervloeistof cadeau!

 

AIRCO REINIGING 1 - €39*

Intensieve fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving

 

AIRCO REINIGING 2 - €89*

Grondige fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving

Aircoreiniging

Assistance Pechhulp bij onderhoud

Assistance Pechhulp bij onderhoud

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Citroën Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp.*

Top