Verwijzing in seconden

DE ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO’S VAN CITROËN

Wilt u het comfort van stil en soepel rijden combineren met verantwoorde en duurzame mobiliteit? Dan is elektrisch of hybride rijden iets voor u. Met diverse elektrische en hybride modellen biedt Citroën oplossingen op maat. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen: Soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, minder of geen CO2-uitstoot, snel opladen... Bekijk hieronder de elektrische en hybride modellen van Citroën.

De Nieuwe Citroën ë-C4 –
100% ëlectric

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

De Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd. De plug-in hybridetechnologie zorgt voor een gemiddelde CO2-uitstoot van 32 g/km (WLTP). In de 100% elektrische rijstand stoot uw plug-in hybrideauto helemaal geen CO2 uit. Met een gemiddeld verbruik van 1,4 l/100 km (WLTP) is uw plug-in hybrideauto aanzienlijk zuiniger dan een uitvoering met uitsluitend een verbrandingsmotor.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Citroën ë-SpaceTourer –
100% ëlectric

De Citroën ë-SpaceTourer – 100% ëlectric is een ideale elektrische metgezel voor een actief leven met een actieradius van tot wel 330 km. De Citroën ë-SpaceTourer - 100% ëlectric is gemaakt voor optimale bewegingsvrijheid voor groepen, met achterste zitplaatsen (rijen 2 en 3) die verschuifbaar, inklapbaar en uitneembaar zijn. Het is dus eenvoudig de ruimte achterin of het volume van de kofferbak aan te passen aan uw wensen. En heel belangrijk, het geboden comfort is identiek voor alle achterpassagiers dankzij de 3 zitplaatsen met dezelfde breedte.

Citroën ë-SpaceTourer
Top