Verwijzing in seconden
v01.Citroën_banner_Landingspagina_Visual_1250x400

Wit

Tijdens de Citroën Veiligheidscheck wordt uw auto gecontroleerd op 19 punten en krijgt u een Citroën tas cadeau, zolang de voorraad strekt. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Wilt u meer informatie over de 19 controlepunten van de Citroën Wintercheck? Download de checklist hier.

 

 

Actievoorwaarden
Citroën - Tas

 

 

STARTGARANTIEBEWIJS

Na de inspectie ontvangt u een Citroën Startgarantiebewijs. Dit bewijs geeft tot 1 maart 2019 recht op kosteloos starthulp aan uw huisadres* tijdens de openingstijden van de werkplaats. Eventuele gebruikte materialen en onderdelen worden in rekening gebracht.

Voor bedrijfsauto’s geldt het vermelde bedrijfsadres.*

20% KORTING OP WINTERSE ACCESSOIRES EN ONDERDELEN

Naast het winterklaar maken van uw Citroën kunt u tegelijkertijd profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde winterse accessoires en onderdelen. U ontvangt 20% korting op skidragers, dakkoffers, sneeuwkettingen, rubbermatten en/of accu’s. Meer informatie over de prijzen van winterse accessoires vindt u hier.

WINTERBANDEN-KITS

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. De dealer adviseert u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een winterbanden-kit is een originele Citroën velg, kwaliteit verzekerd, met hierop een gebalanceerde winterband. Dankzij de complete wielen hoeft u geen zomer- naar winterbanden wissel meer te doen vanaf de permanente velg. Een band gaat er in stevigheid niet op vooruit naar mate hij vaker gedemonteerd en gemonteerd wordt. Dit waarborgt de kwaliteit van uw banden.

Voor de prijzen van de winterbanden-kits, klikt u hier.

Top