Verwijzing in seconden

CITROËN COMFORT INRUILBONUS VAN € 1.000

PROFITEER NU VAN EEN AANTREKKELIJKE INRUILBONUS

U wilt een moderne en veelzijdige compacte SUV, waarbij deze is voorzien van de nieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen en u de auto tot in detail kunt personaliseren en…. een aantrekkelijke aanbieding? Dan is het nu hét moment om uw huidige auto in te ruilen voor een nieuwe Citroën C3 Aircross. U ontvangt nu tijdelijk bovenop de AutoTelex inruilwaarde een extra Citroën Comfort inruilbonus van € 1.000 incl. BTW.

Rekenvoorbeeld:

Citroën C3 Aircross Live vanaf € 19.990
Citroën comfort inruilbonus € 1.000
Citroën C3 Aircross Live nu al vanaf € 18.990

 

 

Direct rijden? Bekijk de Citroën C3 Aircross-modellen die binnen 10 dagen leverbaar zijn zodat u direct optimaal kunt genieten van het onovertroffen comfort van de Citroën C3 Aircross

C3 Aircross

.

PRIVATE LEASE CITROËN C3 AIRCROSS

Zorgeloos genieten vanaf € 315 per maand!

Liever geen grote investering doen? En geen zorgen maken over verzekering en onderhoud? Dan is Citroën Private Lease misschien een goede optie voor u. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar.

Met Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën C3 Aircross vanaf € 315,- per maand! (o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar). U betaalt alleen nog de brandstof.

Het maandbedrag is inclusief

garantie citroen
  • Reparatie en onderhoud door Citroën-dealer
  • Allrisk verzekering
Forfait Rendez-vous annuel
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
Acheter pictogramme
  • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Forfait pneumatiques
  • Banden (winterbanden optioneel)
Top