Doorgaan
C3 Aircross SUV Acties

 

 

NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV ACTIES

CITROËN PRIVATE LEASE

Comfortabel rijden in een nieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand.

Comfortabel rijden in de Citroën C3 voor een vast bedrag per maand. Profiteer van scherpe tarieven op onze rijk uitgeruste Citroën Private Lease modellen. Als u nu 100% online een Citroën Private Lease contract afsluit op een nieuwe Citroën C3, C4, ë-C4, ë-C4 X, C5 Aircross of C5 Aircross PHEV geniet u van de zekerheid van Private lease Flex ter waarde van € 20 per maand. Hierbij kunt u onder bepaalde voorwaarden uw auto kosteloos vervroegd inleveren.

 

De voordelen van Private Lease

  • Online te bestellen, kosteloos thuisbezorgd
  • Nu deze maand extra scherpe aanbiedingen op voorraadmodellen
  • Met Private Lease FLEX kosteloos opzegbaar bij inkomensverlies
 
Welke uitvoering past bij u? Bekijk ons aanbod.

NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV

 v.a. € 485 p.m.

 

Comfortabel en zorgeloos een nieuwe Citroën C3 Aircross rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease. Bereken nu eenvoudig in een paar stappen uw private lease maandtarief.

Citroën C3 Aircross
Vermelde vanaf prijs voor Citroën Private Lease van € 485 per maand gebaseerd op nieuwe Citroën C3 Aircross PureTech 110 S&S Live op basis van een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar incl. BTW. Geen meerprijs metallic lak (muv Shine Pack Business). Metallic lak Shine Pack Business versies tegen meerprijs. Parelmoer lak en opties tegen meerprijs. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Private Lease aanbieding alleen van toepassing op via PSA Finance aan te vragen Private Lease contracten.

INRUILWAARDE

Een aantrekkelijk inruilvoorstel

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto's toonaangevend op het gebied van comfort. Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën C3 Aircross SUV extra comfortabel te maken, bieden wij u een aantrekkelijk inruilvoorstel voor uw huidige auto. Ontvang in 3 eenvoudige stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto of bekijk de actuele voorraad in Carstore en rijd nog deze maand extra voordelig in een nieuwe Citroën.

NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV

v.a. € 28.740 incl. BTW/BPM

 

Om de aanschaf van uw Citroën C3 Aircross extra comfortabel te maken, bieden wij u een aantrekkelijk inruilvoorstel voor uw huidige auto. Ontvang in 3 eenvoudige stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto of bekijk de actuele voorraad in Carstore en rijd nog deze maand extra voordelig in een nieuwe Citroën.

Indicatieve inruilwaarde
Bij Citroën berekenen wij in een aantal stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto. Het betreft hier een indicatie van de AutoTelex handelswaarde aan de hand van de door u ingevulde gegevens en gebaseerd op inruil van een volledig schadevrije en dealeronderhouden auto (aantoonbaar). De Citroën dealer bepaalt uiteindelijk de definitieve waarde van uw inruilauto.


Citroën C3 Aircross
Vanafprijs Citroën C3 Aircross PureTech 110 S&S Live € 28.740 incl BTW/BPM en onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Geen meerprijs metallic lak (muv Shine Pack Business versies). Metallic lak Shine Pack Business, parelmoer lak en opties tegen meerprijs. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.

2+2 JAAR GARANTIE

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto's toonaangevend op het gebied van comfort. Om de aanschaf van uw Citroën extra comfortabel te maken, bieden wij u nu bij particuliere – of klein zakelijke aankoop van een nieuwe Citroën personenauto de zekerheid van 4 garantie, bestaande uit 2 jaar fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar My Citroën Freedrive verlengde garantie met een maximaal totaal kilometrage van 60.000 km.

NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV

2+2 jaar garantie

 

Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën personenauto extra comfortabel te maken, bieden wij tijdelijk 4 jaar garantie in de vorm van 2 jaar fabrieksgarantie aangevuld met kosteloos 2 jaar My Citroën Freedrive verlengde garantie met een maximaal totaal kilometrage van 60.000 km. Daarnaast ontvangt u een aantrekkelijk inruilvoorstel voor uw huidige auto. Ontvang in 3 eenvoudige stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto of bekijk de actuele voorraad in Carstore en rijd nog deze maand extra voordelig in een nieuwe Citroën.

2+2 jaar garantie

Bij particuliere – of klein zakelijke aankoop van een nieuwe Citroën personenauto ontvangt de klant tussen 1 oktober en 31 december 2022 kosteloos een My Citroën Freedrive verlengde garantie. Met deze verlengde garantie verzekering wordt de standaard fabrieksgarantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 24 maanden met een maximale kilometerstand van 60.000 kilometer. Deze aanbieding kan niet worden ingewisseld tegen een contant kortingsbedrag.

Bij keuze voor een aanvullende My Citroën Freedrive verlengde garantieverzekering met een looptijd > 24 maanden en/of een kilometrage > 60.000 kilometer blijft de maximale korting gelijk aan het voordeel dat geldt op een verlengde My Citroën Freedrive verlengde garantie met een looptijd van 24 maanden en een maximaal kilometrage van 60.000 km.

Het klantvoordeel inclusief assurantiebelasting op de My Citroën Freedrive verlengde garantie van 24 maanden en 60.000 km bedraagt op :

  • C3, C3 Aircross € 309
  • C4 € 389
  • Grand C4 Spacetourer, C5 Aircross en C5X € 509
  • ë-C4, ë-C4 X, ë-Berlingo VP, ë-Jumpy Combi en ë-Spacetourer € 239

Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.

ACTIE MODELLEN

Zakelijk voordeel voor iedereen

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto's toonaangevend op het gebied van comfort. De speciale Shine Pack Business versies van de Citroën C3 Aircross, C4 en ë-C4 bieden optimaal comfort voor zowel zakelijk als privé gebruik.

CITROËN C3 AIRCROSS SHINE PACK BUSINESS

v.a. € 28.915 incl. BTW/BPM of met Citroën Private Lease v.a. € 529 p.m.

 

Zakelijk voordeel voor iedereen met de rijk uitgeruste Citroën C3 Aircross Shine Pack Business. Uw  klantvoordeel loopt op tot maar liefst € 5.200.

Shine Pack Business modellen
De Shine Pack Business modellen zijn rijk uitgeruste en netto geprijsde modellen, aantrekkelijk voor zowel de particuliere - als zakelijke koper.

Citroën C3 Aircross Shine Pack Business


Vanafprijs Citroën C3 Aircross PureTech 110 S&S Shine Pack Business € 28.915 incl BTW/BPM en onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Exclusief metallic lak en opties. Totaal klantvoordeel C3 Aircross Shine Pack Business versies oplopend tot € 5.200. Klantvoordeel bestaat uit een combinatie van prijsvoordeel en uitrustingsvoordeel. Prijsvoordeel Shine Pack Business ten opzichte van uitrustingsniveau Shine  € 3.340 en extra uitrusting Shine Pack Business ten opzichte van uitrustingsniveau Shine  € 1.860. Totaal klantvoordeel Shine Pack Business ten opzichte van uitrustingsniveau Shine € 5.200. Geen andere aanbiedingen, met uitzondering van 2+2 jaar garantie (alleen particulier koop), van toepassing op deze uitvoering. Vermelde vanaf prijs voor Citroën Private Lease van € 529 per maand op basis van een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar incl. BTW. Exclusief metallic en opties. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Private Lease aanbieding alleen van toepassing op via PSA Finance aan te vragen Private Lease contracten. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.