Doorgaan
Citroën Assistance

CITROËN LIFETIME ASSISTANCE

Bij autopech of een ongeval wilt u snel worden geholpen om uw reis weer kunnen vervolgen. Citroën Assistance staat voor u klaar! Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur vervoerd, ook als uw auto bij u thuis staat. Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Citroën Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

* NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
* NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
* EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.

CITROËN ASSISTANCE: EEN RIANTE DEKKING

Met Citroën assistance bent u in de volgende gevallen gedekt:

Met Citroën Assistance bent u in de volgende gevallen gedekt:

  • Autopech,
  • Ongeval,
  • Verlies autosleutels,
  • In de auto ingesloten sleutels,
  • Tanken van de verkeerde brandstof,
  • Lege batterij elektrische Citroën (max. 2 keer per jaar).
     

Citroën zet zich maximaal in om u in deze situaties weer op weg te helpen door u ter plaatse te helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur te vervoeren. Als u langer dan een dag geen gebruik kunt maken van uw auto, wordt u een mobiliteitsoplossing voor het vervolg van uw reis of zelfs een overnachting aangeboden.

UW VEILIGHEID VOOR ALLES

U kunt Citroën Assistance 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis bellen vanuit Nederland en het buitenland. (Nederland: 0800-022 22 44) (Buitenland: +31 20 65 45 638). 

U kunt ook contact met Citroën Assistance opnemen via de rubriek "Contact en assistentie" in de My Citroën-app. U kunt deze app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store.

NOODOPROEP VANUIT UW AUTO

Als uw auto is voorzien van de Citroën Connect Box (standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering van uw Citroën) kunt u bij pech contact opnemen met Citroën Assistance door op de zwarte toets boven de binnenspiegel van uw auto te drukken. 
 

Als dringend medische hulp nodig is of als u getuige bent van een ongeval, kunt u contact opnemen met Citroën Assistance door op de rode SOS knop te drukken. Bij een aanrijding verstuurt uw auto automatisch een oproep naar Citroën Assistance. De medewerker kan vervolgens zo snel mogelijk de hulpdiensten naar u toesturen.

EUROPA DEKKING

Of het nu gaat om een mechanisch defect, een aanrijding, kwijtgeraakte sleutels, in de auto opgesloten sleutels of verkeerde brandstof in de tank, u kunt rekenen op de hulp van Citroën Assistance in de gehele Europese Unie en in 15 andere landen en gebiedsdelen. Citroën Assistance zet zich maximaal in om u in deze situaties weer mobiel te maken door u ter plaatse te helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Erkend Reparateur te vervoeren. Deze dekkingen gelden voor iedereen: bestuurder en passagiers, ongeacht of de auto nieuw of als occasion is aangeschaft. Als uw auto langer dan 24 uur niet gebruikt kan worden, krijgt u een passende mobiliteitsoplossing aangeboden.