Doorgaan
Onderdelen, accessoires en services

EEN EEUW AAN VAKMANSCHAP

Citroën zet zich al meer dan 100 jaar in om u de allerbeste service te bieden. De experts van het Citroen-netwerk bieden u onderhoudspakketten op maat, waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen. Ook bieden onze experts u een ruime keuze als het gaat om vervangingsonderdelen bij het onderhoud van uw auto.

CITROËN EXPERTISE

Onderhoudspakketten op maat

Onze experts kennen uw Citroën door en door. Een goede reden om de onderhoudsbeurten van uw auto door het Citroën-netwerk uit te laten voeren. U kunt rekenen op specialistisch onderhoud tegen een vaste all-prijs. Zo kunt u weer met een veilig gevoel de weg op. Ook als uw auto al wat ouder is, bent u bij ons aan het goede adres. Want met de door Citroën ontwikkelde pakketprijzen met Eurorepar onderdelen bespaart u op kosten voor onderhoud en profiteert u toch van een Citroën-werkplaats onderhouden auto.

Houd uw Citroën in topconditie

Kiest u voor onderhoud met originele Citroën onderdelen, genaamd MOPAR, dan kunt u rekenen op specialistisch onderhoud met onderdelen waarvan de kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur gelijkwaardig zijn aan die van onderdelen die af-fabriek worden gemonteerd. Ontdek de all-in onderhoudspakketten met originele onderdelen inclusief 2 jaar garantie.

Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn

Als u wilt besparen op de onderhoudskosten voor de iets oudere Citroën maar niet wilt inleveren op kwaliteit, dan kunt u profiteren van de door Citroën ontwikkelde pakketprijzen met Eurorepar onderdelen en de Basisbeurt Economy. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U krijgt 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als het arbeidsloon.

EEN GROOT ASSORTIMENT ONDERDELEN

Bij het Citroën-netwerk vindt u een uitgebreid assortiment onderdelen voor uw auto. Originele onderdelen, multimerk-onderdelen, gebruikte onderdelen of gerepareerde onderdelen: bij het Citroën-netwerk kunt u altijd terecht voor een oplossing die past bij uw budget.

MOPAR-ONDERDELEN: DE ORIGINELE ONDERDELEN VAN CITROËN

Natuurlijk stelt u aan het onderhoud van uw Citroën even hoge eisen als aan uw auto zelf: kies daarom voor originele onderdelen. Deze onderdelen zijn samen met uw auto ontwikkeld. Alle originele Citroën-onderdelen, genaamd MOPAR, zijn door experts getest op betrouwbaarheid, sterkte en levensduur. Bepaalde onderdelen ondergaan ook specifieke tests zoals botsproeven.

MULTIMERK-ONDERDELEN

Als u voordeligere onderdelen voor uw Citroën wilt aanschaffen, hebben wij voor u een goed alternatief! De multimerk-onderdelen zijn gecontroleerd door onze experts, worden geleverd met 2 jaar garantie en zijn verkrijgbaar bij alle Erkend Reparateurs van het merk.

CIRCULAR ECONOMY-ONDERDELEN

Citroën biedt onder het label SUSTAINera onderdelen en accessoires met een kleinere CO2-footprint aan. Deze beperken de hoeveelheid afval die het onderhoud van auto's oplevert. Dit label is gebaseerd op onze 4R-strategie:

  • Reman (gereviseerde onderdelen);
  • Repair (gerepareerde onderdelen);
  • Reuse (hergebruikte onderdelen);
  • Recycle (recycling).

RESERVEWIEL

Met een reservewiel aan boord rijdt u zorgeloos. Kies daarom voor ons reservewielpakket. Hierbij is het volgende inbegrepen:

  • Het reservewiel,
  • Het gereedschap dat u in geval van een lekke band nodig hebt bij het verwisselen van een wiel,
  • De bevestigingssteun die bij bepaalde modellen, zoals de Citroën SpaceTourer en de Citroën Berlingo, nodig is,
  • Het arbeidsloon.

CITROËN ACCESSOIRES 

Met het uitgebreide assortiment Citroën  accessoires kunt u uw auto helemaal aan uw wensen aanpassen. Het assortiment bestaat uit meer dan 2500 artikelen, waaronder transportoplossingen (zoals dakkoffers en trekhaken) en voorzieningen om uw veiligheid, comfort of connectiviteit te vergroten. U kunt deze accessoires bestellen bij uw Citroën-verkooppunt of via onze online accessoire shop.

EEN GROOT ASSORTIMENT ONDERDELEN

Een ruime keuze aan onderdelen

Bij het Citroën-netwerk vindt u een uitgebreid assortiment onderdelen voor uw auto. Originele onderdelen, multimerk-onderdelen, gebruikte onderdelen of gerepareerde onderdelen. Kom langs voor advies, er is altijd een oplossing die bij uw wensen en budget past.

Originele onderdelen

Voor onderdelen met dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die van een nieuwe Citroën kiest u voor het assortiment originele onderdelen. Deze onderdelen zijn volledig afgestemd op uw auto en  uitvoerig getest op betrouwbaarheid, kwaliteit en levensduur. Bepaalde onderdelen ondergaan ook specifieke tests zoals botsproeven. Met originele onderdelen blijft de restwaarde behouden. Daarnaast kunt u rekenen op 1 jaar garantie. Dat geeft zekerheid!

Goed om te weten: deze onderdelen zijn wereldwijd bij het Citroën-netwerk verkrijgbaar!

Multimerk-onderdelen

Is uw Citroën ouder dan 5 jaar? Dan kunt u ook kiezen voor het assortiment van meer dan 12.000 scherp geprijsde multimerk-onderdelen van Eurorepar, gewoon verkrijgbaar bij de Citroën Erkend Reparateur. Deze onderdelen zijn gecontroleerd door onze experts en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.

Gereviseerde onderdelen

Gun onderdelen (tot het motorblok aan toe!) een tweede leven en draag bij aan de bescherming van het milieu: Ontdek onze Circular Economy onderdelen!

De Circular Economy onderdelen zijn gereviseerd volgens een strikt revisieproces en afkomstig van Citroën dealers. Ze voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als originele onderdelen, maar u bent tot wel 40% voordeliger uit. Bovendien krijgt u 1 jaar garantie op zowel het onderdeel als arbeidsloon. Vraag uw Citroën Erkend Reparateur voor advies over de Circular Economy

Gebruikte onderdelen

Waarom zouden we gebruikte onderdelen die in goede staat verkeren weggooien? Gebruikte onderdelen zijn voordeliger en dragen bij aan de bescherming van het milieu.

Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de mogelijkheden.
Gebruikte onderdelen worden geselecteerd bij gerenommeerde partners. Ze zijn gegarandeerd in uitstekende staat en kunnen direct op of in uw auto worden gemonteerd.