Doorgaan

 

 

 

 

 

 

ZEKERHEID EN VEEL VOORDEEL

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan uw Citroën in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer. Want met één kaart bespaart u voortaan op al deze kosten. Daarom is er, speciaal voor u, de MyCitroën Card. Ongekend veel voordeel. U kunt de MyCitroën Card aanvragen als u eigenaar bent van een Citroën waarvan het periodiek onderhoud is uitgevoerd door een Citroën Servicepunt, ongeacht de leeftijd van uw Citroën. Uw Citroën Servicepunt kan de MyCitroën Card aanvragen nadat zij uw Citroën technisch heeft geïnspecteerd, vloeistoffen heeft bijgevuld en geconstateerde gebreken heeft verholpen. Daarom kunt u uw MyCitroën Card het beste aanvragen direct na het laten uitvoeren van een Citroën Basisonderhoudsbeurt (origineel of economy). Voor de MyCitroën Card kunt u kiezen voor Citroën Assistance Pechhulp met aanvullende Nederland (NL-Plus) of Europa (EUR-Premium) dekking.

Veel voordelen

De MyCitroën Card geeft u recht op zeer veel voordelen, want u heeft tijdens de looptijd geen kosten voor:

  •  APK-controle,
  • Vakantie-, Winter- en Tussencontrole,
  • Motorolie*, koel- en/of ruitenwisservloeistof bijvullen
  • Bandenreparatie,
  • Lampjes vervangen**,
  • Voorruit (ster) reparatie,  
  • 10% korting op originele accessoires.

My card met aanvullende pechhulp

De aanschaf van de MyCitroën Card is altijd in combinatie met Citroën Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

 

Maak een afspraak voor onderhoud om Citroën Assistance Pechhulp te activeren en de MyCitroën Card aan te schaffen of neem contact op met uw Erkend Reparateur voor meer informatie.

My Card met aanvullende pechhulp i.c.m. onderhoud zonder onderhoud
Met NL-Plus
€ 49.95 € 69.95
Met EUR-Premium € 79.95 € 99.95

CITROËN ASSISTANCE BIJ ONDERHOUD

0800-022 22 44 - 24/7 in heel nederland

Bij autopech of een ongeval wilt u snel worden geholpen om uw reis weer kunnen vervolgen. Citroën Assistance staat voor u klaar! Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur vervoerd, ook als uw auto bij u thuis staat.


Vanuit het buitenland: +31 20 65 45 638

Disclaimer
*Vloeistoffen bijvullen tot maximaal 2 liter per jaar.
**Lampjes vervangen met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van  uw auto zijn niet gedekt. Vraag de Citroën dealer naar de voorwaarden.