Doorgaan
Citroën Private Lease

CITROËN PRIVATE LEASE

Ontdek de voordelen

CITROËN PRIVATE LEASE
Ontdek de voordelen

WAT IS PRIVATE LEASE?

Liever niet investeren in een nieuwe auto? Maar wel onbezorgd genieten van een nieuwe C3C3 Aircross SUVC4ë-C4C5 Aircross SUVC5 X of ë-Berlingo? Kies dan voor Citroën Private Lease en rijdt een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij uw Citroën-verkooppunt of direct online. Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren.U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af voor een bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Alle informatie, voorwaarden, tarieven, bijkomende kosten en veel gestelde vragen vindt u terug bij Citroën  Private Lease.

DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

Altijd de juiste keuze
  • U kunt zelf alles heel gemakkelijk online regelen
  • U betaalt een vast en scherp maandbedrag, zodat u weet waar u aan toe bent
  • Inclusief reparatie en onderhoud door de Citroën-werkplaats
  • Geen onverwachte kosten
  • Flexibele contracten (Flex lease)
  • Stel uw Citroën volledig naar wens samen

ONLINE BESTELLEN HOE GAAT DAT?

Citroën samenstellen
Stel uw nieuwe Citroën eenvoudig samen. Ook kiest u voor hoeveel maanden en kilometers u het contract afsluit.
Offerte & Aanvraag
Als u de auto heeft samengesteld, kiest u voor een directe aanvraag of offerte per mail. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig.
Beoordeling aanvraag
Een kredietcheck houdt in of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is.
Uw aanvraag
Is uw aanvraag (onder voorbehoud) geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren.
Aflevering inplannen
Tot slot ontvangt u een definitieve bevestiging. Hiermee bestelt ook het geselecteerde verkooppunt de auto, of levert deze uit voorraad. Wij wensen u veel veilige kilometers toe! 

 

SUBSIDIE VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

In 2024 profiteert u ook bij Private Lease van de overheidssubsidie voor elektrische auto’s. Voorwaarde is dat de Private Lease overeenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2024. Om er snel bij te zijn is het verstandig om nu actie te ondernemen en uw Private Lease aanvraag alvast te starten. Als consument dient u de subsidie zelf aan te vragen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie bedraagt €2.950, oftewel €61,45 per maand over de eerste 48 maanden van het Private Lease contract. De regeling is bedoeld om elektrisch rijden betaalbaarder én aantrekkelijker te maken.

Aanvullende voorwaarden voor de subsidie:

  • Alleen van toepassing voor particulier op 100% elektrische auto's.
  • Cataloguswaarde tussen de €12.000 en €45.000.
  • De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer zijn.
  • Bij beëindiging van een leasecontract binnen de vier jaar, stopt ook de subsidie.

HEEFT U AL EEN PRIVATE LEASE CONTRACT?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, lopende contract, administratieve wijzigingen en overige Private Lease gegevens.
 
  
Inloggen

CITROËN FLEX ABONNEMENT

Wilt u graag profiteren van alle voordelen van een nieuwe Citroën, maar niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor het Citroën Flex Abonnement. 

* Zorgeloos abonnement  *  Maandelijks opzegbaar  *  Meest luxe uitvoering 
Meer informatie

IS PRIVATE LEASE VOORDELIGER VOOR U?

Wilt u liever eerst berekenen of private lease wel voordelig voor u is? Bereken in een paar stappen wat uw auto u maandelijks kost. Aan de hand van een kostenspecificatie heeft u bovendien direct inzicht in de verdeling van uw autokosten. 
Bereken autokosten

WAT IS INBEGREPEN

En wat betaal ik zelf?


 

ELEKTRISCHE AUTO LEASEN

Elektrisch rijden wordt steeds interessanter en aantrekkelijker, wellicht ook voor U? Wilt u zorgeloos rijden in een gloednieuwe elektrische auto? Dan is het private leasen van de ë-C4 misschien wel iets voor u. Ontdek hier de mogelijkheden voor het leasen van een elektrische auto.
  
Meer informatie

SUV LEASEN

De op het gebied van comfort, binnenruimte en flexibiliteit ongeëvenaarde Citroën C5 Aircross SUV is vernieuwd, met een nog krachtiger en gedistingeerder design. Hij is leverbaar als Plug-in Hybrid of met een benzine- of dieselmotor. Gaat uw voorkeur uit naar een scherp maandtarief in plaats van de vanafprijs in één keer te betalen? Ontdek nu de mogelijkheden voor het leasen van een SUV.  
Meer informatie

 

MOBILITEITSBUDGET

Private lease is een passende invulling van uw mobiliteitsbudget

In een veranderende wereld reizen we minder en werken vaker thuis of op afstand buiten de klassieke kantooromgeving. Citroën Private Lease is passende invulling van een mobiliteitsbudget.
 

CITROËN PRIVATE LEASE

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
* Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gePrijzen incl. BTW op basis van Citroën Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.citroen.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.
Keurmerk Private Lease: Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Kijk voor meer informatie op https://www.keurmerkprivatelease.nl.