DOORGAAN

WAT IS PRIVATE LEASE?

Liever niet investeren in een nieuwe auto? Maar wel onbezorgd genieten van een nieuwe C1, C3, C3 Aircross SUV, C4, ë-C4, C4 Spacetourer, Grand C4 Spacetourer, C5 Aircross SUV of ë-Spacetourer? Kies dan voor Citroën Private lease en rijdt een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën-dealer.

Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

In het maandelijks een vastgesteld leasebedrag zijn de volgende zaken zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

 

LIEVER NIET AAN EEN LANG CONTRACT?

Hiervoor bieden wij Private Lease FLEX: voor een vast bedrag per maand (€ 20) bieden we u flexibiliteit en nemen wij het risico over. Mocht er tussentijds dus iets zijn waardoor u afscheid moet nemen van uw nieuwe Citroën. Wel zo flexibel!

 

 

 

 

LEES HIER HOE 100% ONLINE BESTELLEN WERKT
Hoe werkt het?

1. Configureer uw nieuwe Citroën hier of kies voor een model uit voorraad. U stelt uw favoriete Citroën eenvoudig samen in onze configurator. U kiest uw uitvoering, motor, kleur en bijvoorbeeld extra opties. Ook kunt u zelf zoeken in de actuele voorraad en/of extra Private Lease services selecteren zoals winterbanden.

2. Vervolgens kiest u voor een offerte per mail of u kunt direct uw aanvraag indienen. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. We zijn voorzichtig met de gegevens die we van u krijgen. Het gaat tenslotte om uw privacy. Daarom geven we uw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.

3. Voeg voor aanvraag ook uw financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. U ontvangt direct de uitslag. Citroën Private Lease  beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om uw kredietwaardigheid te beoordelen.

4. Alles oké? Dan vragen we u om een aantal documenten. Als uw aanvraag (onder voorbehoud) is geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren. In deze omgeving vragen wij u om alle benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan een kopie van uw legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens. Vervolgens kunt u in hier ook uw contract digitaal ondertekenen. Hierna heeft u nog 14-dagen bedenktijd.

5. Tot slot ontvangt u en de dealer een definitieve bevestiging. Hiermee kan de dealer de auto bestellen of de voorraadauto aflevering klaar maken.   De dealer zal contact met u opnemen om de levering (aan huis) in te plannen.
Kijken of Private Lease voordeliger voor u is? Bereken hier uw autokosten per maand.

 

 

U betaalt alleen de brandstof
Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt
Gratis onderhoud bij uw eigen lokale Citroën dealer
Alles online regelen en inzage je contracten via Mijn Private Lease omgeving.
Als u alles heeft geregeld kunt u de auto thuis laten afleveren, wel zo gemakkelijk :)

CITROËN PRIVATE LEASE

ALTIJD DE JUISTE KEUZE

Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past. Daarnaast bepaalt u zelf de looptijd van het contract, namelijk 24, 36, 48 of 60 maanden. En u bepaalt zelf hoeveel kilometers u rijdt. U kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 50.000 per jaar.

De voordelen van Private Lease:

  • Geen onverwachte kosten.
  • Een vast en voordelig maandbedrag.
  • Inclusief reparatie en onderhoud door de Citroën-dealer.

 

HEEFT U AL EEN PRIVATE LEASE CONTRACT?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, lopende contract, administratieve wijzigingen en overige Private Lease gegevens.

PRIVATE LEASE ACTIES

Met Citroën Private Lease rijdt u al een Citroën voor een vast bedrag per maand.

Bekijk voor meer informatie over de actievoorwaarden per model op onze Private Lease actiepagina’s.