Doorgaan
APK-controle

CITROËN APK: VAKKUNDIG, SNEL & VOORDELIG

Moet uw Citroën binnenkort APK worden gekeurd? Laat uw auto dan vakkundig keuren bij een Citroën Erkend Reparateur. Hier werken gecertificeerde APK-keurmeesters die uw Citroën als geen ander kennen. U betaalt een scherpe all-in prijs van €29,95. Indien aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

KOSTEN APK-CONTROLE 

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw Citroën bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd:
 

  • RDW-erkende APK-controle voor slechts € 29,95, incl. BTW en afmeldkosten
  • Inclusief eventuele kosten voor viergas- of roetmeting
  • APK –controle inbegrepen bij MyCitroën Card

Combineer de apk met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht uw Citroën ook toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Uw Citroën wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel.

Citroën maakt het u gemakkelijk

U kunt online (24/7) een afspraak maken bij de Citroën-dealer van uw keuze. Zonder u ergens toe te verplichten, kunnen onze experts u vertellen op welke punten uw auto eventueel gerepareerd moet worden om te voorkomen dat hij wordt afgekeurd.

 

Apk inbegrepen met MyCitroën card

Bent u in het bezit van een MyCitroën Card? Dan is de APK-controle bij uw Citroën Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heeft u met de MyCitroën Card recht op pechhulp. Lees hier verder.