Doorgaan

BOEKEN EN MAGAZINE

Ontdek de mooiste boeken voor de échte Citroën-liefhebber

CITROËN HY

Over de Citroën HY, in ons land ook wel gekscherend patatbus genoemd, is zojuist een kleurige en omvangrijke publicatie verschenen. Op 180 pagina's leest u alles over dit model: de ontwikkeling, de versies die door carrossiers werden omgebouwd en niet te vergeten: de nationale historie van de HY: assemblage aan het Amsterdamse Stadionplein, speciaal geveerde exemplaren voor het leger,... De verzorgde fullcolour uitgave '75 jaar Citroën HY' kost inclusief verzendkosten 20,45 - kijk op www.citroexpert.nl/citroshop/special hoe 'm te bestellen.


 CitroExpert - al sinds 1996 het magazine voor Citroënrijders en -liefhebbers. Verschijnt vier maal per jaar en naast de klassieke modellen vinden ook de nieuwste modellen een plek in de kolommen. Daarnaast brengt de uitgever regelmatige speciale uitgaven op de markt. www.citroexpert.nl.

CADEAUTIP

Bijzondere gebeurtenissen, roemrijke modellen en grappige feiten uit de rijke historie van Citroën: het nieuwe boek Citroensap staat er vol mee! Ditmaal staan de topmodellen centraal: in ruim vijftig kleine hoofdstukjes volgt Citroensap de stamboom van de eerste C6 uit de jaren 20 tot en met de huidige Citroën C5X. Een must voor alle Citroënrijders die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van hun merk en een aanrader voor de feestdagen!

Speciale aanbieding: met code Citroensap123 bestel je het boek Citroensap met 10% korting op www.citrovisie.nl ! Verzenden is gratis.