Doorgaan
Services

ONZE SERVICES

Ons service aanbod is speciaal voor u en uw Citroën ontwikkeld
Citroën Services zijn ontworpen om u in elke fase te ondersteunen, zowel bij aankoop van uw auto als daarna. Ontdek onze financierings-, verzekerings- en aftersales services & producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE SERVICES

Ons service aanbod is speciaal voor u en uw Citroën ontwikkeld
Citroën Services zijn ontworpen om u in elke fase te ondersteunen, zowel bij aankoop van uw auto als daarna. Ontdek onze financierings-, verzekerings- en aftersales services & producten.
CITROËN SERVICES
Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. 
Ik ben op zoek naar een nieuwe Citroën
Gemakkelijke aanschaf
 
Ontdek andere klantervaringen in onze online showroom. Vraag een proefrit of offerte aan. U kunt uw auto zelfs online bestellen en thuis laten afleveren.
 
Private lease & Financiering
U heeft keuze uit verschillende financieringsoplossingen, met of zonder aanbetaling. Wilt u vaker een nieuwe auto rijden, na afloop van de financieringsperiode zelf eigenaar worden van uw auto of wilt u uw auto na afloop van de contractperiode simpelweg inleveren? Er is altijd een oplossing op maat.
Verzekeringen

Stellantis Autoverzekering is een complete autoverzekering voor gebruikte en nieuwe auto’s. Profiteer van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie.
 

 
 
 
Verlengde garantie en servicecontracten
Met de Citroën verlengde garantieverzekering & servicecontracten op maat profiteert u van specialistisch onderhoud én financiële zekerheid.

 

 
Ik wil zorgeloos rijden
Onze services om uw leven gemakkelijker te maken
Krijg handige tips, lees recencies, download de MyCitroën app, zoek de dichtstbijzijnde werkplaats of vraag een offerte aan bij het verkooppunt naar keuze…onze services zijn erop gericht u als klant te ontzorgen.

 
Laadoplossingen
 
 
Alles wat u wilt weten over elektrisch rijden en laden, inclusief een compleet pakket aan laadoplossingen, zowel voor thuis als onderweg.


 
 
Connected Services
 
 
Citroën Connected Services maken uw dagelijkse rit nog veiliger en comfortabeler.

Accessoires
 
 
Citroën biedt u een breed assortiment aan originele Accessoires, gemaakt in samenwerking met de ingenieurs die uw auto hebben ontworpen. Zo kunt u uw Citroën nog completer en persoonlijker maken.


 
Citizen rijden
Citroën helpt uw ecologische voetafdruk te verminderen
Citroën zet zich in om de impact op het milieu bij elke fase van de auto (productie en onderhoud) zo veel mogelijk te beperken. Ontdek onze initiatieven vanaf het ontwerp, het onderhoud tot en met de recycling.
 
Onderhoud
 
 
Ervaar het gemak van een goed onderhouden auto dankzij de expertise van onze gekwalificeerde Citroën werkplaatsen en technici. U kunt rekenen op specialistisch onderhoud tegen vaste all-in pakketprijzen.
 
Mobiliteitsoplossingen
 

Met onze innovatieve oplossingen spelen we in op ieders mobiliteitswensen. Of het nu is voor 1 dag of voor 24 maanden of zelfs nog langer. Geniet van volledige flexibiliteit en een breed scala aan beschikbare auto's.