Doorgaan
Financiering

FINANCIER UW CITROËN

Stellantis Financial Services Nederland biedt u keuze uit verschillende financieringsoplossingen op maat, met of zonder aanbetaling. Wilt u vaker een nieuwe auto rijden, na afloop van de financieringsperiode zelf eigenaar worden van uw auto of wilt u uw auto na afloop van de contractperiode simpelweg inleveren? Private lease is dan de ideale oplossing voor u. Geeft u de voorkeur aan een conventionele financiering? In de rubrieken hieronder vindt u meer informatie.

PRIVATE LEASE

Met Private Lease kunt u uw Citroën na een aantal jaar inruilen voor een nieuwe zonder u zorgen te hoeven maken over de restwaarde. Na afloop van het contract levert u uw auto in bij uw Citroën-vestiging. U kunt er echter ook voor kiezen om eigenaar te worden van de auto. Bij deze financieringsoplossing betaalt u maandelijks een vast bedrag, maar ook hiervoor bieden wij flexibele mogelijkheden.

CITROËN FINANCIAL LEASE

Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te houden. Ook als het om uw bedrijfsauto(’s) gaat. Daarom bieden we met name voor zzp’ers en mkb’ers Citroën Financial Lease aan. U least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en het beheer. Tegen een verrassend laag tarief.


Download de brochure voor meer informatie over Citroën Financial Lease.
  

CITROËN BETAALPLAN MET RESTANTBETALING

Het Citroën Betaalplan met restantbetaling is een financieringsvorm waarbij het laatste maandbedrag, de restantbetaling, (bij volledige financiering) overeenkomt met de waarde van uw auto na afloop van de looptijd. De overige maandbedragen zijn daardoor lager dan bij een conventioneel krediet van hetzelfde totaalbedrag. Zo kunt u uw auto voordeliger financieren. Ontdek welke financiering bij u past en maak online een berekening of doe de adviescheck.

CITROËN BETAALPLAN

Met het Citroën Betaalplan kunt u uw auto tot 100% van de aanschafprijs financieren. U bepaalt samen met uw verkoopadviseur de looptijd en de maandbedragen voor de aflossing.

 

Download de brochure voor meer informatie over het Citroën Betaalplan.