Doorgaan
Onderhoud

CITROËN ONDERHOUD

Ervaar uitmuntende service en onderhoud dankzij de expertise van onze gekwalificeerde serviceadviseurs en technici die speciaal zijn opgeleid om uw Citroën te onderhouden.
Citroën werkplaats
Regulier onderhoud en tussentijdse checks zijn essentieel om uw auto in goede conditie te houden en de veiligheid, prestaties en het comfort te waarborgen. De Citroën experts bij u in de buurt staan voor u klaar om deze zorg uit handen te nemen zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw Citroën. 
ONDERHOUD DOOR EXPERTS

Citroën Erkend Reparateurs zijn altijd op de hoogte van de laatste productontwikkelingen zodat u profiteert van het beste onderhoud voor uw Citroën. De MyCitroën app waarschuwt u wanneer het tijd is voor een service- of onderhoudsbeurt. Maak vervolgens in een paar klikken een afspraak of vraag gemakkelijk een offerte aan. 

 

De Citroën werkplaatsen zijn tegenwoordig e-Expert Center en kunnen ook het onderhoud en reparaties aan elektrische voertuigen uitvoeren. 

Onze services
Service aanbiedingen
Ontdek exclusieve Citroën service aanbiedingen.
 
 


 
All-in pakketprijzen
Om het beste onderhoud voor uw auto te garanderen, biedt Citroën specialistische pakketprijzen waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen. Van een complete onderhoudsbeurt tot het vervangen van de ruitenwissers of de remmen, Citroën heeft altijd een passende oplossing. U krijgt vooraf een heldere prijsopgave en noodzakelijk, aanvullende werkzaamheden worden altijd met u afgestemd. Geen verrassingen achteraf!
Online afspraak maken
Maak gemakkelijk online of direct in de MyCitroën app een afspraak
 
Kaartgegevens updaten
Uw navigatiesysteem heeft bijgewerkte kaartgegevens nodig om optimaal te kunnen functioneren. Ontdek online of vraag uw Citroën serviceadviseur naar mogelijke kaartupdates voor uw auto. 

 
Certificaat van overeenstemming
Stellantis, het moederbedrijf van Citroën, heeft een speciale website waarop u alle voor de (her)import van uw auto benodigde documenten (of duplicaten) kunt aanvragen.

 
 
Kwaliteitsverbeteringen
Kwaliteitsverbeterings- en terugroepacties hebben betrekking op de werking van uw auto en veiligheid. Neem zo snel mogelijk contact op met de Citroën Erkend Reparateur als uw auto bij een kwaliteitsverbeteringsactie of terugroepactie betrokken is. De werkzaamheden in het kader van deze acties worden kosteloos uitgevoerd.


 
Onderdelen
Bij Citroën vinden we het belangrijk dat u een keuze heeft als het om vervangingsonderdelen gaat. Daarom bieden we een breed assortiment onderdelen, passend bij ieders budget en wensen. Ontdek het aanbod Originele Onderdelen, Eurorepar multimerk slijtage- en onderhoudsdelen en de SUSTAINera vervangingsonderdelen. 


 
Banden
Goede banden zijn van groot belang voor de veiligheid en prestaties van uw auto. Laat de banden daarom tussentijds controleren. Mochten uw banden toe zijn aan vervanging, dan biedt de Citroën Erkend Reparateur een uitgebreid assortiment winter-, zomer-en all seasonbanden. Naast de bekende premium bandenmerken, kunt u ook terecht voor Eurorepar Reliance banden. Een kwalitatief alternatief voor een scherpe prijs.