Doorgaan
Onderhoudspakket Onderhoudsbeurt

CITROËN ONDERHOUDSBEURT

Om de veiligheid, prestaties en het comfort van uw auto te kunnen garanderen, dient u de service interval van uw Citroën op te volgen en uit te laten voeren door de experts van het Citroën netwerk. Kiest u voor Citroën Onderhoud, dan kunt u rekenen op specialistisch onderhoud tegen een gunstige prijs. Vraag online een offerte aan!

WAT KOST ONDERHOUD?

Wanneer is onderhoud nodig? 

De bij de onderhoudsbeurt uit te voeren werkzaamheden en de frequentie van het onderhoud hangen af van het type auto, de motoruitvoering, de kilometerstand, de leeftijd van uw auto en de gebruiksomstandigheden. Raadpleeg altijd het Onderhoudsoverzicht van uw auto, waarin u precies kunt zien wanneer uw auto aan de volgende onderhoudsbeurt toe is. Bij intensief gebruik van uw auto of bij gebruik onder zware omstandigheden, kunt u kiezen voor een specifiek onderhoudsschema. Informeer bij uw Citroën Erkend Reparateur. Voor de motor van zijn voertuigen geeft Citroën de voorkeur aan TotalEnergies.
VASTE ALL-IN PRIJZEN

Een all-in prijs, inclusief onderdelen en arbeidsloon, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, de knowhow en vaardigheden van het Citroën netwerk, de garantie dat de prestaties van uw auto op peil blijven en een technische controle voor extra veiligheid.

 

Vaste adviesprijzen

Citroën biedt vaste adviesprijzen voor een basis onderhoudsbeurt, inclusief BTW
 

 • Citroën C1 € 219
 • Citroën C3/C4/ C4 Cactus/ C4X € 249
 • Citroën elektrische modellen € 169
 • Citroën overige modellen € 279
 • APK-controle € 19,95 bij onderhoud


Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

Wat kunt u verwachten?

Een Citroën Onderhoudsbeurt bestaat uit:
 

 • Olie verversen met olie die voor de motor van uw auto geschikt is
 • Vervangen van het oliefilter
 • Bijvullen van de vloeistoffen
 • Controles en afstellingen, met name van onderdelen die de veiligheid betreffen
 • Uitlezen van het zelfdiagnosegeheugen
 • Visuele controles door de Citroën-technici

 

 

IS UW CITROËN 5 JAAR OF OUDER?

Basisbeurt economy
Voor de Citroën van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Door het gebruik van Eurorepar onderdelen, bespaart u op de onderhoudsbeurt van uw Citroën. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U krijgt 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de eventuele arbeid.


Citroën Basisbeurt Economy
C1/ C2 /C3/ Saxo €199
C4/ Berlingo/ Xsara/ Xantia
€209
Alle overige modellen (personenauto's)
€219
Consument adviesprijzen incl. BTW voor Citroën personenwagens van 5 jaar en ouder.

MYCITROËN CARD

Ontdek de voordelen

Na een Citroën basis onderhoudsbeurt (Origineel of Economy) kunt u de MyCitroën Card aanvragen, ongeacht de leeftijd van uw auto. De MyCitroën Card biedt veel voordelen, zoals geen kosten voor APK, tussentijdse checks, vloeistoffen bijvullen, bandenreparatie, lampjes vervangen en meer! De aanschaf van de MyCitroën Card is altijd in combinatie met Citroën Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

 

Bekijk hier de MyCitroën Card voorwaarden