Doorgaan
gamma gezinsauto's

HET GAMMA GEZINSAUTO'S VAN CITROËN

Comfort en stijl, u vindt het volop bij de gezinsauto's van Citroën. Ranke en vloeiende lijnen, comfortabele interieurs, hoogwaardige technologieën... De gezinsauto's van Citroën combineren stijlvol design met comfortabel rijplezier.

CITROËN C5 X

Met zijn design verbeeldt de Citroën C5 X als geen ander de filosofie van het merk Citroën. Hij weet op originele wijze de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV.
Bij de Citroën C5 X wordt comfort met hoofdletters geschreven dankzij de verworvenheden van het Citroën Advanced Comfort®-programma.
De Citroën C5 X is voorzien van de modernste technologieën die het autorijden vergemakkelijken, zoals het Extended Head-Up Display, rijhulpsystemen die semi-autonoom rijden mogelijk maken en een nieuwe communicatie-interface van het 12 inch HD-touchscreen met een natuurlijk werkende spraakherkenning.
 

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

De Citroën C5 X Plug-in Hybrid staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan. Reizen in de ë-comfort class, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon.


De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.
 

CITROËN C4

Met de C4 heeft Citroën weer een ijzersterk aanbod in het segment van compacte gezinsauto's. Dankzij de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en de Advanced Comfort Seats glijden de kilometers met de C4 comfortabel onder u door.


De Citroën C4 heeft een krachtig en karaktervol uiterlijk, met grote wielen en gespierde vormen.
 

ELEKTRISCHE CITROËN Ë-C4

De elektrische Citroën ë-C4 combineert stijlvol design met het stoere karakter van een SUV. Met zijn accupakket met een capaciteit van 50 kWh heeft hij een actieradius van tot wel 350 km volgens de WLTP-cyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). De zachte Advanced Comfort Seats en het gebruiksgemak van de Connected Services staan garant voor een 100% duurzaam comfort. Deze elektrische gezinsauto onderscheidt zich van de uitvoeringen met een verbrandingsmotor door het ë-embleem op de voorspatborden en de achterklep en de gepolijste lichtmetalen 18 inch-velgen Crosslight die speciaal ontworpen zijn om energie te besparen.