Doorgaan
 

 

VERKOOPVOORWAARDEN VAN CITROËN

De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s zijn consumentenadviesprijzen incl. BTW/BPM en zijn voor particuliere klanten inclusief afleverkosten. De afleverkosten bestaan uit kosten rijklaar maken, recyclings- bijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer u een Citroën samenstelt via de configurator zijn deze kosten in het prijsoverzicht van de door u samengestelde Citroën opgenomen.
 

De genoemde prijzen voor Citroën bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer u een Citroën bedrijfsauto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door u samengestelde Citroën bedrijfsauto vermeld.
 

De kosten van het rijklaar maken verschillen per model en zijn terug te vinden in de prijslijsten. Deze kunt u eenvoudig downloaden via het brochureformulier. Kies hier het model van uw keuze en klik op de pdf van de prijslijst.
 

Citroën Nederland behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.