Doorgaan
gamma hatchbacks

HET GAMMA HATCHBACKS VAN CITROËN

Van de Citroën C3 tot de Citroën C4 en ë-C4: met een hatchback van Citroën onderscheidt u zich van de massa. Deze modellen voelen zich met hun compacte afmetingen in elke omgeving thuis, zonder in te boeten aan comfort, gebruiksgemak en veelzijdigheid.

CITROËN C3

De Citroën C3 valt direct op door zijn nieuwe gezicht. Daarnaast heeft hij nieuwe Airbumps® gekregen. Hij kenmerkt zich door zijn expressieve persoonlijkheid en ongeëvenaarde comfort. De grote keuze aan kleurcombinaties biedt u tal van mogelijkheden om u te onderscheiden op de weg. De moderne en connectieve Citroën C3 biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen.
 

CITROËN C4

Met de stoere en stijlvolle C4 heeft Citroën weer een ijzersterk aanbod in het segment van compacte gezinsauto's.
De vering met Progressive Hydraulic Cushions® en de Advanced Comfort Seats staan garant voor een ultiem rijcomfort. De Citroën C4 biedt u bovendien de mogelijkheid om de aandrijflijn te kiezen die bij u past:  elektrisch, benzine of diesel. De elektrische Citroën ë-C4 biedt u het plezier van geruisloos en gemakkelijk elektrisch rijden. Hij is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50 kWh die goed is voor een actieradius van wel 350 km (WLTP-cyclus).
Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van dit accupakket gegarandeerd.
 

CITROËN C4 CACTUS

De Citroën C4 Cactus onderscheidt zich in zijn segment door zijn frisse design en gebruiksgemak. Hij heeft een voor Citroën kenmerkend design dankzij de Airbumps® en de 3D led-lichtsignatuur achter en een praktisch en uiterst comfortabel interieur dankzij de handige opbergmogelijkheden en de Advanced Comfort Seats. Het uitgebreide pakket rijhulpsystemen en connectiviteitstechnologieën van de Citroën C4 Cactus staat garant voor ontspannen reizen.

CITROËN C3

Bent u zoek naar een moderne compacte auto? De Citroën C3 onderscheidt zich door zijn kleurrijke persoonlijkheid en een karaktervol design. Met zijn rijke uitrusting, hoogwaardige rijhulpsystemen en handige afmetingen is de Citroën C3 uw ideale compacte allrounder.