Doorgaan
filosofie van het merk

CITROËN INSPIRED BY YOU

Al sinds 1919 geven wij blijk van durf en creativiteit met één doel: autorijden bereikbaar maken voor een breed publiek om uw leven te vergemakkelijken, geïnspireerd door uw verwachtingen. Citroën innoveert zonder zijn DNA te verloochenen. Een inspiratie die als een rode draad door onze geschiedenis loopt, van ons allereerste model tot en met de nieuwe AMI, ons revolutionaire nieuwe 100% elektrische mobiliteitsconcept dat bereikbaar is voor iedereen.

EEN UNIEK EN GEDURFD DESIGN


Het design van de modellen van Citroën is onmiddellijk te herkennen. "Onderscheidend, maar eenvoudig" is vrij vertaald het credo van Pierre Leclercq, designdirecteur van Citroën. Geïnspireerd door iconische modellen van weleer en de wens om klanten nieuwe ervaringen te bieden blijft Citroën de wereld verrassen met unieke auto's. 

PERSONALISERING OP MAAT

Omdat wij luisteren naar uw wensen, bieden onze auto's talloze personalisatiemogelijkheden. Citroën biedt u de mogelijkheid om een auto samen te stellen die perfect bij uw smaak en karakter past. Daarom hebt u keuze uit een groot aantal carrosseriekleuren en kunt u deze combineren met verschillende dakkleuren en exclusieve Color Packs. Ook het interieur kan met de diverse interieurambiances aan uw persoonlijke smaak worden aangepast. 

HET CITROËN ADVANCED COMFORT®-PROGRAMMA

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn de auto's van het merk toonaangevend op het gebied van comfort. Vandaag de dag wordt dit unieke imago belichaamd door de vier pijlers van het innovatieve Citroën Advanced Comfort®-programma: het cocon-effect, gebruiksgemak, souplesse en gemoedsrust.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Citroën voorziet zijn modellen van een uitgebreid pakket rijhulpsystemen die het rijden veiliger en comfortabeler maken.  De Connected Services van het merk bieden onderweg nog meer gemak en veiligheid. En in ons gamma vindt u een steeds groter aanbod van modellen met een 100% elektrische of Plug-in Hybrid-aandrijflijn.  

UW MENING TELT

Op Citroën Advisor kunt u heel eenvoudig online uw review delen over uw Citroën, onze Citroën-vestigingen en onze verkopers. Omdat uw mening voor ons telt.